Copy

Indhold

Vil du gøre en forskel for mennesker med livstruende sygdomme?


Vi søger nye kollegaer til REHPA, der brænder for at arbejde med rehabilitering og palliation til glæde for mennesker med livstruende sygdom. Vi søger en AC-medarbejder, en kursussekretær og en leder af vores Kursusteam.
Læs mere om stillingerne på rehpa.dk

Tilbud til unge kræftramte: Intens uge med træning, viden og samvær


REHPA tilbyder et femdags ophold i ugerne 12 og 22 i 2017 for unge kræftramte i alderen 18-40 år. Det bliver en intens uge med bl.a. fysisk træning, oplæg om identitet efter en kræftdiagnose, kropsopfattelse, intimitet og sex, psykiske reaktioner, hukommelses- og koncentrationsbesvær og meget andet. Ophold er gratis og foregår i Nyborg.
Læs mere om rehabiliteringstilbud til unge kræftramte

Ledige pladser på rehabiliteringsforløb i uge 10

Der er stadig ledige pladser på rehabiliteringsforløbene i foråret hos REHPA. I uge 10 holder vi forløb for kræftpatienter med blandende diagnoser. Det er gratis at deltage i rehabiliteringsforløbene, som alle foregår hos REHPA i Nyborg. Visiteringen til kurserne sker via et skema, som bl.a. udfyldes af egen læge.
Se kursusoversigt for 2017 og læs mere hvordan man søger om plads på kurserne

Nordic Specialist Course in Palliative Medicine 2017-2019 er åben for ansøgninger


Den fælles nordiske specialistuddannelse i palliation, ”Nordic Specialist Course in Palliative Medicine” udbydes nu for 8. gang og starter i september 2017. Uddannelsen tager to år, og der optages 36 deltagere. Pladserne fordeles til deltagere i de nordiske lande. Uddannelsen udbydes som et samarbejde mellem de fem nordiske landes organisationer/selskaber for palliativ medicin.
Læs mere om uddannelsen hos Dansk Selskab for Palliativ Medicin, hvor du også finder ansøgningsskema, program mv.

Kalender

Copyright © 2017 REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp