Copy
NINO-lezing 26 januari: Digital imaging-technieken
Wordt dit bericht niet goed weergegeven?
Bekijk in browser

NINO-LEZING 26 JANUARI 2017

Digital imaging-technieken in de archeologie van het Nabije Oosten

Ivan Kisjes

De ontwikkelingen in digitale opnametechnieken gaan de laatste decennia snel. De spreker geeft een overzicht van een aantal moderne opnametechnieken en toont de mogelijkheden van fotografie in de breedste zin voor archeologisch onderzoek in het Nabije Oosten.

Lees meer op onze website.

Ivan Kisjes is verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en het archeologisch project in de Rania-vlakte (Irak) van het NINO.

26 januari 2017, 15.00 uur, RMO: Leemanszaal

Volgende lezing

Ander nieuws

Op donderdagmiddag 2 februari organiseert LUCIS (Leiden University Centre for the Study of Islam and Society) voor de vijfde keer de jaarlijkse Leiden Lecture on Arabic Language and Literature. Spreker is Thomas Bauer: “Literary Life in Mamluk Syria and Egypt (1250-1517 CE)”. Academiegebouw, 15.00u, voertaal Engels, vrij entree, s.v.p. aanmelden bij LUCIS.

NINO-lezingen op donderdagmiddag

Maandelijks organiseert het Nederlands Instituut voor het Nabije Oosten een lezing over actueel onderzoek naar het oude Nabije Oosten. De lezingen worden gehouden in het Rijksmuseum van Oudheden, Rapenburg 28, Leiden. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Na afloop van de lezing biedt het NINO een drankje aan in het museumcafé.

Vooraf aanmelden bij het NINO is niet nodig; in het museum wel aanmelden bij de kassa.

Aanvang: 15.00 uur (zaal open vanaf 14.50 uur)
Locatie: Rijksmuseum van Oudheden, Leemanszaal (begane grond)
Toegang: Geen extra kosten bij een bezoek aan het museum (Museumkaart geldig).
Voertaal: Nederlands.
Like NINO-lezingencyclus 2016-2017 - lezing Ivan Kisjes op 26 januari in het RMO on Facebook Aanbevelen | Facebook-pagina NINO |  Dit bericht doorsturen via email

© 2017 Nederlands Instituut voor het Nabije Oosten
Het NINO stuurt ongeveer eens in de twee maanden een nieuwsbericht over onze activiteiten naar collega's, studenten en anderen met interesse in het oude Nabije Oosten.

afmelden nieuwsbrief NINO lezingencyclus   NINO website

This is a message from our Dutch-language emailing list dedicated to our local activities.
If you would instead like to receive notifications (in English) when new NINO publications appear, please sign up for our NINO Publications newsletter.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Forward
Share
Tweet