Copy
Duurzaam advies en groen projectmanagement
Februari 2015
Coen & Co
Ondernemend Deventer meets Istanbul
Uitnodiging voor Jubeldiner

 

Flora PMFloor Weijman is afgestudeerd milieubiologe én heeft jarenlange ervaring met het managen van complexe, internationale projecten bij diverse grote bedrijven (HP en PwC). In 2011 heeft ze FloraPM opgericht, een projectmanagementbureau waarbij projectmanagement en milieu samenkomen.

Volg mij via

Follow on Twitter Twitter

Coen & Co

Duurzaam ondernemen doe je niet alleen. Daarom werk ik sinds enige tijd samen met Coen & Co. Coen & Co is een team van gedreven energie-experts. Wij bieden specifieke diensten zoals warmte-scans, bouwkundig advies, workshops over duurzaam ondernemen, en advies over zonnepanelen. Daarnaast voeren wij quickscans uit waardoor uw bedrijf snel inzicht krijgt in interne energiestromen, inclusief praktische maatregelen waarmee energieverbruik wordt gereduceerd. Onze stip op de horizon is een energie-neutrale samenleving en onze kapstok is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Als u geïnteresseerd bent in het reduceren van uw energieverbruik en dit wilt combineren met uw MVO beleid dan komen wij graag bij u langs. 

Ondernemend Deventer meets Istanbul


Van 23 tot en met 26 april organiseert Stichting Acacia in samenwerking met De Fabriek Deventer de tweede studie/businesstrip naar Istanbul. 
Met ongeveer 15 ondernemers die business willen genereren in het buitenland wordt het een lang weekend vol met interessante bezoeken aan bedrijven, veel cultuurgesnuif, lekker eten en voor wie nog puf heeft bezoeken aan het bruisende nachtleven.  
Mocht u ook interesse hebben in deze trip naar Istanbul neem dan contact op, dan vertellen we meer over de invulling van de reis en de geplande gezamenlijke activiteit. <lees meer>

Uitnodiging voor jubeldiner

In mijn vorige blog schreef ik over Utopia 2.0 waarin ik refereerde aan de "zero-marginal-cost-society" van Jeremy Rifkin; in deze samenleving hoef je minder te betalen voor wat je nodig hebt, maar je kunt ook minder verdienen omdat er over het algemeen minder vraag is naar betaalde diensten. Vrije tijd dus in overvloed, die allemaal besteed kan worden aan- voor de samenleving- waardevolle zaken. Een mooi vooruitzicht! <lees meer>
 
Email Marketing Powered by Mailchimp Copyright © 2015 FloraPM, Alle rechten voorbehouden.
uitschrijven van de nieuwsbrief | uw gegevens aanpassen