Copy
Algemeen nieuws Advies en Kies
Editie: 6 juli 2021


Kies het onderwerp van jouw servicebrief .


Als advieskantoor hechten wij er veel waarde aan om jou van de juiste, actuele informatie te voorzien vanuit de verzekeringsbranche. Wat zijn de laatste ontwikkelingen, mogelijkheden en heb je al eens gedacht aan ...? Uiteraard willen we deze onderwerpen zo goed mogelijk laten aansluiten op jouw behoefte. 

Daarom willen we je vragen een keuze te maken uit de verschillende categorieën nieuwsberichten welke wij de komende tijd steeds verder zullen uitbreiden. Wanneer je klikt op onderstaande knop, kun je ons in een paar stappen laten weten welke onderwerpen jij graag in jouw mailbox wil ontvangen.


Maak jouw keuze  >


We kunnen weer op reis. Doe het goed verzekerd! .


Al een vakantie in het buitenland geboekt of zoek je nog een leuke camping? Hebben zaken als een negatieve testuitslag of een vaccinatiepaspoort jouw volle aandacht? Vergeet vooral niet je...


Lees het hele artikel  >
 


Week van de RI&E. Ondernemer, voldoe jij al aan deze verplichting? .


Heb jij al een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie opgesteld? Nog niet? Grijp de gelegenheid dan aan voor een update. Zijn er bijvoorbeeld nieuwe manieren van werken bijgekomen en welke risico's...


Lees het hele artikel  >
 


Advies en Kies provinciewinnaar én halve finalist van de Advies Awards 2021 .


In onze vorige servicebrief vertelden we je dat we zijn genomineerd voor de VVP Advies Awards 2021. Ook vroegen we je te stemmen op ons als één van de drie genomineerde in de provincie Flevoland. Inmiddels hebben wij vernomen dat wij provinciewinnaar én halve finalist zijn geworden. Ontzettend bedankt voor jouw digitale stem! Daarnaast bedanken we graag iedereen die heeft meegewerkt aan de promotievideo voor de jury.

Op 15 september zullen wij strijden om een plek in de finaleronde, die op 7 oktober plaatsvindt tijdens een online event. Tijdens deze finale kiest het online publiek uit drie finalisten de uiteindelijke landswinnaar. Uiteraard houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.


Lees verder  >
 100% onafhankelijk    Wij geven advies en jij kiest   
 Gecertificeerde adviesmethode    Unieke online dienstverlening
Zwolle    Grote Voort 5   8041 AM   tel. 0850 212 400 
Emmeloord    Ecu 2   8305 BA   tel. 0527 630 900 

Wil je geen mails meer ontvangen van Advies en Kies Agrarisch op <<E-mailadres>>?
Klik hier om je profiel te updaten  |  Klik hier om je af te melden
 
Copyright © 2021 Advies en Kies, All rights reserved.