Copy
Algemeen nieuws Advies en Kies
Editie: 7 juni 2021


Assurantiekantoor Advies en Kies genomineerd voor Advies Awards 2021 .


Onderstrepen van het maatschappelijk belang van het professionele adviesvak als geheel, daar staat de VVP Advies Awards 2021 voor. Als assurantiekantoor zijn wij uitgeroepen tot één van de drie genomineerden in de provincie Flevoland. Daarmee behoren wij tot de top van de meest klantgerichte advieskantoren in Nederland! 

Stem mee!
Door onze unieke, eigentijdse maar bovenal persoonlijke aanpak zijn wij door de jury verkozen tot één van de top 36 advieskantoren in Nederland. Jij kunt ons helpen het beste advieskantoor van Flevoland of zelfs van heel Nederland te worden door jouw stem op ons uit te brengen. De stembussen zijn nog tot vrijdag 11 juni geopend. 


Stem op ons  >


Nieuwe website LIVE! .


Het afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe website met webshop, waar jij als klant volledig in ontzorgt wordt. Inmiddels is de basis neergezet en onze website live. Ook maken we er al een aantal weken naar tevredenheid gebruik van. Onze eerste diensten zijn online al af te nemen, terwijl wij op de achtergrond ons portfolio verder uit zullen breiden. We nodigen je van harte uit om ons online eens te bezoeken. 


Neem een kijkje  >
 


Gebruik online dossiers .


Van adviesaanvraag tot document aanlevering, communicatie, facturatie en contractbeheer. We werken er naar toe om elk van deze aspecten in de toekomst in onze nieuwe online omgeving te kunnen borgen. Dat geeft overzicht, inzicht en biedt een hoop mogelijkheden. Voor ons, maar ook zeker voor jou! Wij zien dit als de 3.0 versie van onze dienstverlening en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!


Advies en Kies 3.0  >
 
Bezoek nu onze nieuwspagina >
 100% onafhankelijk    Wij geven advies en jij kiest   
 Gecertificeerde adviesmethode    Unieke online dienstverlening
Zwolle    Grote Voort 5   8041 AM   tel. 0850 212 400 
Emmeloord    Ecu 2   8305 BA   tel. 0527 630 900 

Wil je geen mails meer ontvangen van Advies en Kies op <<E-mailadres>>?
Klik hier om je profiel te updaten  |  Klik hier om je af te melden
 
Copyright © 2021 Advies en Kies, All rights reserved.