Copy

Det hersker liten tvil om at 2020 var et interessant år på mange måter, og noen av utfordringene vi opplevde tar vi også med oss videre inn i 2021. Men vi tar også med oss mye positiv læring og en økt evne til å omstille oss raskt til nye omgivelser. Vi i SML Lighting har troen på at denne til tider turbulente perioden vil gi en ekstra oppblomstring av kreativitet, økt fokus på dynamikk og ikke minst enda mer optimisme og positivitet for det som vil skje i fremtiden. Som en start på det nye året ønsker vi å hylle et utvalg av leverandørene våre, og fremheve noen av fjorårets stolteste prosjekter. For tross alt kom vi oss fint igjennom 2020 allikevel - og det er verdt å feire!

LEVERANDØRER OG PROSJEKTER
INTRA LIGHTING
Intra Lighting har de siste årene befestet sin posisjon som kvalitetsleverandør og kommer jevnlig med nye produkter. Selskapet har et stort utvalg av profilarmaturer i ekstrudert aluminium. Den slovenske produsenten Intra Lighting har spesialisert seg på teknisk og arkitektonisk belysning. 

Vi er stolte for å ha vært blant deres beste belysningsprosjekter i 2020 med Bodø Rådhus. Bygget er også nominert til “ArchDaily 2021 Building of the Year Award".
Bodø Rådhus
Bodø, Norge
Les mer om prosjektet
Snapchat HQ - Hovedkontor
Dubai, UAE
Les mer om prosjektet
Kontaktpersoner - Intra Lighting
Ricardo Vaz
E-post: ricardo@smllighting.no
Tlf: +47 911 38 261
Ståle Andersen
E-post: stale@smllighting.no
Tlf: +47 907 74 832
L&L Luce&Light

L&L Luce&Light er italiensk selskap som legger stor vekt på god design, teknisk kvalitet, og har spesialisert seg innen produksjon av LED-belysning. Sortimentet dekker de fleste bruksområder innen interiør og utendørsbelysning. I dag selges L&L Luce&Lights produkter i 40 land.

Holmestrand Stasjon
Holmestrand, Norge
Les mer om prosjektet
ZLOTA 44
Warszawa, Polen
Les mer om prosjektet
Kontaktpersoner - L&L Luce&Light
Ole Martin Nistad
E-post: ole@smllighting.no
Tlf: +47 466 69 991
Lars Skagemo
E-post: lars@smllighting.no
Tlf: +47 952 45 428

TAL
Technical Architectural Lighting er en Belgia-basert designer og lysprodusent av topp kvalitet. TAL tilbyr en rekke innovative belysningsløsninger som dekker alle behov - enten det er kommersielle, offentlige eller boligprosjekter.

Midtoddveien 5B - Kjelsås
Oslo, Norge
Les mer om prosjektet
Hashotel
Hasselt, Belgia
Kontaktpersoner - TAL
Ina Helene Bjørkeng
E-post: ina@smllighting.no
Tlf: +47 911 64 304
Maren Engh
E-post: maren@smllighting.no
Tlf: +47 918 07 983
BESØK HJEMMESIDEN VÅR
Personvern
Du mottar markedsføring fra oss ettersom du har meldt deg på vårt nyhetsbrev, og vi behandler dine personopplysninger i samsvar med vilkårene i GDPR-reglementet i EU/EØS. Du kan til enhver tid melde deg av denne listen ved å følge lenken i bunnen av e-poster du har mottatt fra oss, eller ved å ta kontakt med oss på support@smllighting.no. Vi behandler informasjonen din med respekt og vil aldri gi den videre til en tredjepart. 
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn


This email was sent to <<E-post>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SML Lighting AS · Kalnesveien 5 · Sarpsborg, Ostfold 1712 · Norway