Copy
Problemer med å se eposten?  Åpne den i din nettleser

Nyhetsbrev, desember 2020


Ærverdige Hotel Bristol i Oslo med ny fasadebelysning 

Oppgaven i dette prosjektet var å skape en forventning til hva som befinner seg innendørs, få frem arkitekturen i de forskjellige byggene og samtidig skape en helhet som knytter fasadene sammen. 

Les mer om prosjektet her


Oppgradering av fellesområder i Forskningsparken

Vi fikk en forespørsel av Mad Arkitekter om å komme med forslag til belysning, som sammen med nytt interiør, skulle gi noen av fellesområdene i Forskningsparken et løft.

Les mer om prosjektet her


TAL 48V– Lekkert og fleksibelt skinnesystem

48v-systemet fra vår belgiske produsent TAL er et nytt og meget fleksibelt skinnesystem som åpner opp for et hav av muligheter!

Les mer her


Fremtind Forsikring sitt hovedkontor i Oslo

Zinc Interiørarkitektur ble engasjert for å utvikle Fremtind sitt nye hovedkontor Oslo og SML Lighting ble en del av det tverrfaglige teamet som hovedleverandør av belysning.

Les mer om prosjektet her

Trenger du en lysdesigner? Mer informasjon om et produkt? Eller informasjon om hvordan vi har løst noen av prosjektene – ta kontakt med en av våre spesialister.

Vi er inne i den mørkeste tiden av året, hvor riktig belysning bidrar til å skape god stemning. På denne tiden av året ser vi i SML Lighting virkelig effekten av det vi leverer, og hver dag fokuserer vi på å levere produkter, prosjekter og unike opplevelser for kundene våre. Vi takker alle våre kunder og forretningsforbindelser for tilliten deres, som har gitt oss mulighet til å levere mange flotte prosjekter også i det utfordrende året 2020.

Med ønsker om en riktig god jul og et godt nyttår!
Svein Fossum

 

Følg oss på Facebook og Instagram for flere nyheter om oss, våre samarbeidspartnere og bransjen. 

Vi kan lys!

SML Lighting har en dyp og rik forståelse av belysning og lysdesign, hvordan lys påvirker mennesker og dets omgivelser. Med spisskompetanse på teknisk design og lysdesign, kan vi trygt si at vi kan lys!

Les mer
SML Lighting på Twitter
SML Lighting på Facebook
SML Lighting på Instagram
SML Lighting på LinkedIn


This email was sent to <<E-post>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SML Lighting AS · Kalnesveien 5 · Sarpsborg, Ostfold 1712 · Norway