Copy
'Uit de Kunst!' en 'Kunst & Makers'

Beste vriend(in) van de Salon,

De Salon verbreedt haar horizon en opent de deuren voor een nieuwe discipline: modevormgeving.

Deze nieuwsbrief begint dan ook met de aankondiging van 'Uit de Kunst – Mode!' op zaterdag 10 mei. Een kunstzinnige modeshow met exclusieve accessoires. De toegang is gratis.

Op deze zaterdag wordt ook de nieuwe expositie geopend.
U bent van harte welkom!

Tevens leest u meer over twee nieuwe groepsactiviteiten: 'Uit de Kunst' en 'Kunst & Makers'.De eerste 5 groepen die zich aanmelden krijgen 10% korting op de entreeprijs! (Geldig t/m 11 mei, Moederdag.)


Tenslotte. Kent u iemand die misschien geïnteresseerd is in onze nieuwsbrief? Stuur 'm maar door! Onderaan de nieuwsbrief zit een optie 'forward to a friend'.

Er is ook een optie om ons te volgen op Facebook 'friend of Facebook'. En natuurlijk, als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, de mogelijkheid om u uit te schrijven: 'unsubscribe from this list'.

Veel leesplezier!
En tot ziens in de Salon!

'Uit de Kunst - Mode!'

Zaterdag 10 mei presenteren we een kunstzinnige modeshow met exclusieve accessoires.  U kunt dan kennis maken met de drie modelabels van de Salon: Gomes Esser Design (genomineerd voor o.a. de Frans Molenaar Prijs en de Green Fashion Award), '& By' en VanElse. De show begint om 13.30 uur en wordt herhaald om 15.oo uur. De toegang is gratis. Lees meer.

De glazen sieraden van kunstenares Marise den Hartog (die sinds kort is aangesloten bij de Salon) zijn dan ook te zien.

Opening nieuwe expositie

Tegelijk met 'Uit de Kunst - Mode!, op zaterdag 10 mei, is de opening van de nieuwe expositie. Tot eind juni staat dan het werk centraal van schilder Eduard Linders, de keramiek en sieraden van Adje van Herwijnen en de mode-creaties en schilderijen van Else Hardjopawiro.

 

'Uit de Kunst' (groepsactiviteit)

Niet te verwarren met bovengenoemde modeshow! Dit is een ochtend 'to bring out the beauty in you!' Een gezellige en informatieve ochtend met mode, sieraden en imagostyling. Lees meer.

'Kunst & Makers'
(groepsactiviteit)

In de serie 'Kunst & Makers' ontmoet u de kunstenaar achter de kunst. In de Salon vertelt de kunstenaar over zijn/haar passies en drijfveren. Vervolgens bezoekt u het atelier van de desbetreffende kunstenaar. Momenteel doen er drie kunstenaars mee, met elk een ander thema: Nanda van Alebeek ('Jheronimus Bosch herleeft'), Eduard Linders ('Ruimte, vrijheid en grenzen') en Nelleke de Noo ('Kijken met je hart'). Lees meer.
Copyright © 2013 - Dutch Art & Design Salon