Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

 

Zaterdag 23 juli wordt om 15.00 uur in de Dutch Art & Design Salon, Lange Putstraat 10 in 's-Hertogenbosch de expositie  ‘Zomerglans’ geopend. De expositie is te bezichtigen tot en met 17 september 2016.

De glans van de zomer ervaar je helaas niet iedere dag in Nederland maar wel bij ons in de Dutch Art & Design Salon. Daar zorgen de vier kunstenaars van de nieuwe expositie ‘Zomerglans’ wel voor! Iedereen is van harte welkom op de opening en de toegang is gratis.

Els van Egeraat

studeerde in 1987 af aan de kunstacademie in ’s-Hertogenbosch. Sindsdien werkt ze met veel plezier als illustratrice van kinderboeken. Haar werk bestaat uit collages met hoedjes en ze vindt het heerlijk om te experimenteren met verschillende materialen en technieken. Gezichten blijven Els boeien: het zoeken naar de verbeelding daarvan. Elk schilderij is voor haar een avontuur, muziek is tijdens het schilderen onmisbaar.

Anne de Meij

heeft haar atelier in Sint Michielsgestel en maakt grote schilderijen van acrylverf waarin zij andere materialen verwerkt zoals zijdepapier, zilverpigment en bladgoud. Daarnaast heeft zij zich ook verdiept in het maken van fresco’s op losse panelen met hedendaagse vrouwen in de sfeer en de kleur van toen. Heden en verleden, uiteenlopende technieken, verschillende materialen, maar altijd geïnspireerd door mensen.

Angelique Cremers  

weet als voormalig Miss Holland en fotomodel als geen ander dat schoonheid vergankelijk is. Schoonheid en vergankelijkheid is dan ook het thema in haar sculpturen. Cremers probeert deze uiterlijke vergankelijkheid, deze onzekerheid, te vangen in haar sculpturen, met de ervaring en de wijsheid van nu. Gekleed in overal en schoenen met stalen neuzen werkt Cremers niet alleen in haar atelier in Venlo maar ook in de bronsgieterij. Door dicht bij de bron te blijven kan ze het fysieke proces nauwkeurig sturen.

Aurelia

heeft van 1993 tot 1996 aan het Fine Arts Department van het Houston Community College in Houston Texas de opleiding Silversmithing jewelry design and metalwork gevolgd. Zij heeft zich enige tijd intensief beziggehouden met zeefdrukken aan het Grafisch Atelier in ’s-Hertogenbosch maar de laatste tijd ligt de nadruk op het smeden, klein en iets groter. Zij probeert daarin zoveel mogelijk de derde dimensie te zoeken. Meestal ‘groeit’ een ontwerp door tijdens het maken. Een soort perpetuum ontwerpproces.
Copyright © 2013 - Dutch Art & Design SalonThis email was sent to <<E-mail Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dutch Art & Design Salon · Lange Putstraat, 's-Hertogenbosch, Nederland · 's-Hertogenbosch, NB 5211 KN · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp