Copy

UITNODIGING

Beste vriend(in) van de Salon,

Zaterdagmiddag 2 mei openen we onze nieuwe expositie 'In de Ban van de Vrouw'. De vier deelnemende kunstenaressen zijn er dan ook. Kom jij ook? Je bent van harte welkom! De toegang is gratis.

‘In de Ban van de Vrouw’ is deels een kennismaking met drie nieuwe kunstenaressen in de Salon. Zij hebben overeenkomstig dat zij ‘de vrouw’, of hun eigen vrouw-zijn, als belangrijkste bron van inspiratie hebben.

Anne Tolsma en An Bakker maken beelden van vooral vrouwfiguren; de een in natuursteen en de ander in klei. Marian Bax laat zich tijdens het schilderen vooral leiden door haar eigen intuïtie. Irma Borgsteede kennen we in de Salon al als modeontwerpster van damescollecties. Vele vrouwen hebben haar kleding - waarbij ze elk item als kunstwerk benadert -inmiddels ook ontdekt. ‘In de Ban van de Vrouw’ toont nu ook de schilderijen van Irma.

Je vindt ons in de Lange Putstraat 10 te 's-Hertogenbosch (om de hoek bij het Noordbrabants Museum).

Kun je niet aanwezig zijn bij de opening? Dan kun je ons natuurlijk ook op een ander moment bezoeken. De expositie loopt tot 27 juni. Wij zijn open van dinsdag t/m zaterdag én de eerste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur.

Wil je deze nieuwsbrief doorsturen of opzeggen? Dat kan helemaal onderaan deze nieuwsbrief. Ook zit daar een optie om ons te volgen op Facebook. Het aantal 'vind ik leuks' heeft inmiddels de 1000 gepasseerd!

Graag tot ziens in de Salon!

 

Nieuw: Tassen van Janssen

'Less is more' vormt het uitgangspunt bij tassenontwerpster Gonnie Janssen en tassenproducent Peter van der Sandt. De tassen van Janssen herken je dan ook aan de eenvoud, innovatie en het  gebruiksgemak! Lees meer...

Nieuw: Marian Bax

Kleurrijk, dynamisch en organisch. Dat zijn de schilderijen van kunstenares Marian Bax.  Ze doet meteen al mee aan de komende tentoonstelling 'In de Ban van de Vrouw'. Lees meer...

Uitgelicht:

Het golfseizoen is weer geopend!  'Golfers', Hans Baten, keramiek, hoogte 26 cm.,  € 95,- per stuk. Leuk om cadeau te doen! Lees meer...
Copyright © 2013 - Dutch Art & Design Salon