Copy
Header: Detail schilderij Hélène Hill

Beste vriend(in) van de Salon,


Terwijl buiten een herfststorm over het land woedt, zijn binnen in de Salon voorbereidingen in volle gang om 'de boer op' te gaan, zoals wij dat in Brabant zeggen! Een nieuwe samenwerking met 'Powered by Tes' (zij organiseert evenementen) brengt ons op nieuwe plekken. Waar? Dat lees je in deze nieuwsbrief.

Ook kun je lezen over onze nieuwe kunstenares en de expositie 'De kleur van de verbeelding' die zaterdag 15 november wordt geopend!

En een nieuw item in deze nieuwsbrief: 'Uitgelicht'. Hierin wordt een kunstobject uit de Salon extra belicht. Veel leesplezier dus en graag tot ziens in de Salon!


P.S.
Onderaan deze nieuwsbrief zitten links om deze nieuwsbrief door te sturen, op te zeggen of ons te volgen op Facebook. We hebben inmiddels al meer dan 800 'vind-ik-leuks'. We blijven groeien!
 

Nieuwe kunstenares: Hélène Hill.

We hebben een nieuwe schilderes in ons midden: Hélène Hill. Ze schildert voornamelijk vrouwfiguren die kwetsbaar en krachtig zijn! De header van deze nieuwsbrief is een detail uit een van haar werken. Lees meer...

Hélène neemt ook al meteen deel aan de nieuwe expositie die 15 november wordt geopend. Hierover lees je hieronder meer.

 

De Salon in het Autotron!

De Salon staat van donderdag 30 nov. t/m zondag 2 okt. op de Autosalon Noord-Brabant in het Autotron te Rosmalen. Lees meer...  
Speciaal voor jou, als Salonvriend(in), twee links voor vrijkaartjes!
Businessavond (donderdagavond):
http://info.autosalonnoordbrabant.nl/business-avond

Overige dagen:
http://info.autosalonnoordbrabant.nl/tickets-autosalon

Nieuwe expositie: 'De kleur van de verbeelding' 

Zaterdag 15 november wordt de nieuwe expositie geopend. U bent van harte welkom op de opening van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.
Met werk van Hélène Hill, Carla Wijdemans-Donselaar, Marise den Hartog en Marion Steijvers. De expositie loopt tot 27 december. Lees meer...

ETC Expo in Culemborg

Het werk van twee van onze kunstenaars is nu ook te zien in het ETC Expo in Culemborg. ETC Expo biedt showruimte aan de interieurbranche. Lees meer...

Uitgelicht

'Bosch Vogelhuis', keramiek, Marcel Teheux, € 59.-  Herfst! Sommige vogels trekken weg, anderen bereiden zich voor op de winter. Doe je huismus en jezelf een plezier met een fraai 'Bosch Vogelhuis', geïnspireerd op de schilderijen van Jheronimus Bosch. Ontworpen door Marcel Teheux, die we in de Salon vooral kennen van zijn leren tassen.
Copyright © 2013 - Dutch Art & Design Salon