Copy
Salonactiviteiten tijdens Kunstenfestival Artibosch
Beste vriend(in) van de Salon,

Zondag a.s. 7 september vindt het gratis kunstenfestival Artibosch in 's-Hertogenbosch plaats, op de Parade en rondom de St. Janskathedraal.

Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn wij ook dit jaar weer van de partij! Om u op de hoogte te stellen van de diverse activiteiten die we dit jaar i.s.m. Artibosch organiseren verschijnt deze extra nieuwsbrief.

De exacte aanvangstijden van de activiteiten zijn nu nog niet bekend maar leest  u op de dag zelf in de gratis Artibosch krant die dan wordt verspreid. De toegang is gratis.

In de Salon zelf geeft sieraden ontwerpster Marise den Hartog deze zondag een doorlopende demonstratie glaskralen blazen.

Komt u zondag ook naar Artibosch in 's-Hertogenbosch? Gezellig!

Tot ziens!
 

Kunstmarkt

De Salon staat met 5 kramen op de Parade. Met veel kunst natuurlijk en de gastvrouwen. Drie Salonkunstenaars hebben een eigen kraam: Eduard Linders, Annemieke Ruijg en Anne de Meij.

 


Modeparade 'Art I Fashion'

Onze modellen paraderen zondag over de Parade! I.s.m. Artibosch organiseren we de Modeparade 'Art I Fashion'. De modellen worden gekleed door Salonkunstenares en modeontwerpster Irma Borgsteede. Zij benadert elk kledingstuk als een waar kunstwerk!

Art I Talk

In de grote tent op de Parade kun je kennismaken met  Salonkunstenares Nanda van Alebeek. In de tent wordt de film ‘Nanda van Alebeek: 35 jaar kunstenaar’ vertoond, ingeleid door Nanda zelf.

Copyright © 2013 - Dutch Art & Design Salon