Copy

'Zacht, spannend, puur en eerlijk!'

Beste vriend(in) van de Dutch Art & Design Salon,


Om het jaar goed te beginnen willen wij als kunstminnaars graag een toost uitbrengen op een inspirerend, kunstrijk en creatief 2014!  Daarom nodigen we u van harte uit voor onze nieuwjaarsborrel en tevens opening van de expositie 'Zacht, spannend, puur en eerlijk!' op zaterdag 18 januari, van 13.00 - 17.00 uur.

De nieuwe expositie in de Dutch Art & Design Salon laat zich wederom niet in één woord vangen. Komende zes weken kunt u genieten van onder meer vilten wandkleden en porseleinen objecten (Elly Strang), emotierijke portretten (Miriam Groenen), architectonisch geïnspireerde composities (Jacqueline Hendrickx) en duurzame lederen designtassen (Marcel Teheux).Jacqueline Hendrickx:
Aan de basis van de acrylschilderijen van Jacqueline ligt een haast architectonische lijnvoering. Vervolgens speelt ze met licht, ruimte en kleur en creëert ze spannende composities waarbij niet alles is wat het lijkt. Ze daagt de toeschouwer uit nog eens goed te kijken.

Miriam Groenen:
Puurheid. Het zijn de ware emoties van mensen waardoor kunstenares Miriam Groenen gefascineerd raakt. Ze schildert dan ook portretten die je raken. In zekere zin realistisch met de focus op het gezicht, gecombineerd met een expressionistische toets en karakteristiek kleurgebruik.

Elly Strang:
Elly stapelt verschillende gekleurde lagen wol op elkaar waardoor haar vilten wandkleden reliëf krijgen. Door openingen in de bovenste laag worden onderliggende lagen weer zichtbaar gemaakt. Haar porseleinen objecten zijn vertalingen van papieren vormen, tot stand gekomen door middel van vouwen en kreuken.

Marcel Teheux:
Teheux staat voor exclusieve handgemaakte lederen (dames)tassen. Kleurrijk, duurzaam, eenvoudig en strak in design. Lokaal geproduceerd omdat hij streeft naar een zo klein mogelijke footprint.

Meer informatie over onze kunstenaars en ontwerpers vindt u op onze website:
www.dutchartdesignsalon.com

Toegang is gratis (reserveren is niet nodig).

Dutch Art & Design Salon
Lange Putstraat 10
5211 KN 's-Hertogenbosch
06 22593817
 
Copyright © 2013 - Dutch Art & Design Salon