Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

 

Zaterdag 24 september wordt om 15.00 uur in de Dutch Art & Design Salon, Lange Putstraat 10 ’s-Hertogenbosch, Expositie ‘de Verrassing’  geopend. De expositie is te bezichtigen tot en met 19 november 2016.

Iedere keer wanneer er in de Dutch Art & Design Salon een nieuwe expositie wordt geopend ervaren wij  een gevoel van verrassing.  Onze kunstenaars ervaren regelmatig  hetzelfde, zij beginnen aan een werk maar soms is het eindresultaat verrassend anders dan vooraf werd verwacht! En de bezoekers horen wij regelmatig zeggen ‘wat verrassend’ zoveel verschillende kunst in één Salon. Laat uzelf dus ook eens verrassen! Iedereen is van harte welkom op de opening, de toegang is gratis.

Eduard Linders

heeft sinds 2000 een atelier, midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Hij werkt voornamelijk met olieverf en acryl, op linnen of canvas, vaak in combinatie met fotografie. Zijn schilderijen verschijnen meestal in series met namen als ‘Laagland’, ‘Achterland’, ‘PetitcarrédelaVille’ en ‘Passage Maroc’. Centraal thema in zijn werk is Ruimte, in de vele betekenissen van het woord.
Wil je Eduard aan het werk zien? zaterdag 1 en zondag 2 oktober is hij, tijdens de Open Atelierroute, in de Salon aanwezig. U bent van harte welkom!

Hélène Hill

werkt met acryl, houtskool en krijt. Zij gaat zonder een voorop gezet plan te werk en laat zichzelf daarbij ook verwonderen. Ze geeft met snelle en krachtige lijnen menselijke figuren vorm, balancerend op de grens van figuratie en abstractie. Sfeer en zeggingskracht zijn het doel, niet de perfectie. De vooral vrouwelijke figuren laten zich kwetsbaar treffen zonder hun kracht te verliezen.

Marise den Hartog

is sinds haar jeugd gefascineerd door diverse kunstvormen. Na haar opleiding aan de kunstacademie veranderde zij van richting. Sieraden genieten nu haar voorkeur en dan vooral de sieraden waarin bijzondere kralen zijn verwerkt. Gepassioneerd blijft ze nieuwe dingen uitproberen. Met prachtige glazen sieraden als eindresultaat!

Anne Tolsma

maakt  sinds 20 jaar beelden en heeft een unieke herkenbare stijl ontwikkeld. Deze kenmerkt zich door een krachtige strakke lijnvoering welke ook in combinatie met ronde vormen een sterke zeggingskracht heeft. Haar beelden zijn vooral vrouwfiguren gevormd uit harde steensoorten als marmer, graniet en Belgisch hardsteen.

Edwin van den Berg  

We verwelkomen een nieuwe kunstschilder in de Salon, Edwin van de Berg uit Den Bosch. Edwin schildert portretten, landschappen maar ook out of the box, zoals hij dit zelf noemt. De moeite waard om eens te komen kijken naar zijn werk.
 Zaterdag 8 oktober komt Edwin tussen 13.00- en 17.00 uur bij ons in de Salon schilderen. Dé gelegenheid om hem te ontmoeten en aan het werk zien. Welkom!
Copyright © 2013 - Dutch Art & Design SalonThis email was sent to <<E-mail Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dutch Art & Design Salon · Burg. Loeffplein 57, 's-Hertogenbosch, Nederland · 's-Hertogenbosch, NB 5211 RX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp