Copy

'Connected', Marion Steijvers, zebranohout

 

Beste vriend(in) van de Salon,

Kunst verbindt en brengt mensen samen.
Dat blijkt wel uit de enorme hoeveelheid vrienden en belangstellenden die ons ook afgelopen jaar weer volgden. Evenals de vaak hartverwarmende en enthousiaste reacties die we kregen van bezoekers en kopers. Bedankt daarvoor!

Het geeft ons het vertrouwen om ook van 2015 weer een een kunstrijk jaar te maken met mooie exposities. Wie weet welke nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden er in het verschiet liggen in het komende jaar!

Natuurlijk hopen we jou ook weer te ontmoeten! Daarom organiseren we zaterdag 10 januari een nieuwjaarsborrel tussen 13.00 en 17.00 uur. Die middag openen we ook een nieuwe expositie. Een speciale dit keer, waarbij 'muurkunst' centraal staat. We hebben al onze schilders gevraagd om hun beste werk, in de prijsklasse tot € 350,- , aan te leveren. Het resultaat kun je 10 januari komen bewonderen. Je bent van harte welkom! De toegang is gratis.

Tot slot wensen we je hele fijne feestdagen en een kunstzinnig, creatief en gezond 2015. Stay connected!

Hartelijke groet en graag tot ziens in de Salon.

De dames van de Salon,
Adje, Ans, Carien, Carla, Franciska, Gerry, Jacqueline, Lara, Mariëtte, Marjo, Meggy, Mieke, Renske en Sabine.

 

Aangepaste openingstijden

Om te voorkomen dat je tussen Kerst en Nieuwjaar voor een dichte deur staat hierbij de aangepaste openingstijden. Lees meer...
Copyright © 2013 - Dutch Art & Design Salon