Copy
Avond Salon: De onuitwisbare kracht van de eerste indruk!
Bekijk deze mail in een browser

De onuitwisbare kracht van de eerste indruk!


21 maart 2017 van 19.30- 22.00 uur
- Wil jij weten hoe kleding voor jou werkt?
- Je figuur in balans zonder dieet?
- Supertips voor jouw zakelijke performance?

Avond Salon

Kom op 21 maart naar de Avond Salon en ervaar de kracht van de onuitwisbare eerste indruk. Mieke Kortman en Yvonne Lamers, van CLASC beAwear, zorgen ervoor dat jullie (maximaal 12 deelneemsters) vol zelfvertrouwen en met een lach de lente ingaan.


Bekijk

Vol zelfvertrouwen

In deze Avond Salon ontdek je de kracht van de psyche, jouw personal figure-facts, de handige 'ochtendversneller' en lady suit styling met de fair made fashion van CLASC en de brands in de Salon.

De Avond Salon vindt plaats in de Dutch Art and Design Salon, een toegankelijke galerie en inspirerende plek in het centrum van ’s-Hertogenbosch.
De Salon duurt van 19.30-22.00, we hebben drankjes en hapjes en je gaat naar huis met de figure-fact-card en super tip voor jouw authentieke stijl.

De kosten voor deze geheel verzorgde avond zijn € 42,50 incl. BTW. Neem je iemand mee dan krijg jij € 5,- korting. Indien gewenst ontvang je de factuur op bedrijfsnaam.

Geef je, uiterlijk 15 maart op, via info@dutchartdesignsalon.com, je krijgt een bevestigingsmail met de verdere informatie voor aanmelding. We vragen je een vragenformulier in te vullen voor onze voorbereiding!

Parkeren kan vlakbij, in garage de Wolvenhoek, 3 minuten lopen naar de Salon.
Vanaf het centraal station 's-Hertogenbosch, 15 minuten lopen.
 
Copyright © 2017 Dutch Art & Design Salon, alle rechten voortbehouden.


Verander hier uw abonnement.
U kunt uw instellingen updaten of u schrijft zich uit

Email Marketing Powered by Mailchimp