Copy

 'Mokume-gane' ring van Birgit Doesborg (foto)

Beste vriend(in) van de Dutch Art & Design Salon,

Wetenswaardigheden uit de Salon die we u niet willen onthouden leest u in deze nieuwsbrief. Te beginnen met een mededeling van huishoudelijk aard voor onze vrienden van boven de rivieren: hier in het zuiden is het carnaval, daarom is de SALON GESLOTEN VAN ZATERDAG 1 MAART T/M DINSDAG 4 MAART. Woensdag 5 maart zijn we uit gefeest en weer gewoon open volgens onze normale openingstijden van 13.00 - 17.00 uur. Gaat u ook carnaval vieren? Dan wensen we u fijne dagen! Zo niet, dan ook fijne dagen! En natuurlijk tot ziens in de Salon!

'Wonderlijke wereld'

Zaterdag 8 maart is de opening van de nieuwe expositie 'Wonderlijke wereld' Staat u ook graag open voor nieuwe ervaringen? De vier exposerende kunstenaars zijn de kunst van het verwonderen nog niet verleerd! De toegang is gratis.

Nieuwe kunstenares

Onlangs heeft schilderes  Carla Wijdemans-Donselaar zich aangesloten bij het Salon-gezelschap. Ze maakt meteen al deel uit van de nieuwe expositie 'Wonderlijke wereld' die 8 maart van start gaat. Op onze website kunt u vast met haar en haar abstracte werk kennismaken.
Copyright © 2013 - Dutch Art & Design Salon