Copy
Setmana de la #biciBCN2014 |
Butlletí


#biciBCN2014

Gràcies per la vostra participació!
 

Consulta les fotografies de les activitats


Al Flickr del BACC trobaràs quatre àlbums amb fotografies de les activitats realitzades durant la Setmana de la #biciBCN2014: Bicieixam - Gimcana en bici, Taller de mapeig urbà, Pedala per Barcelona i Fotografia la Setmana de la #biciBCN2014.

Si tens alguna fotografia que vulguis compartir amb nosaltres ens la pots fer arribar via correu electrònic a: bacc+bicibcn2014@bacc.cat.

Ajuda'ns a millorar!

 
Hem obert una enquesta de valoració de la Setmana de la #biciBCN2014 i de les activitats organitzades pel BACC. A través d'aquesta esperem recollir la vostra opinió de cara a millorar en les properes edicions.

Esperem retrobar-vos en l'edició de 2015!

Premi i obsequis

 

La guanyadora del concurs Fotografia la Setmana de la #biciBCN2014 és la usuària d'Instagram @silviagilroldan, amb la fotografia "Descubriendo rinconcitos de Barcelona :)". Moltes felicitats! El premi consisteix en una quota anual de soci del BACC, més un pack de regals: samarreta i gorra ciclistes de noia, un buff de bicicletes i un exemplar del llibre Biciosos signat per l'autor.

I entre els participants al Pedala per Barcelona hem sortejat diversos obsequis: 10 buffs de bicicletes, 10 exemplars del llibre Biciosos signats per l'autor i dues samarretes i gorres ciclistes. Ens posarem en contacte amb els premiats per tal d'entregar-los els obsequis.

Agraïm la col·laboració d'Espaibici, de Barceloneta Bikes i de l'editorial Debate.

Website
Twitter
Facebook
Email
Copyright © 2014 Bicicleta Club de Catalunya | bacc.cat, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp