Copy
bacc endavant |
Actualitat de l'entitat i del món de la bicicleta

#09

Noves assegurances

Gaudeix de la vida sobre rodes amb BACC

 
Durant els propers dies procedirem a fer el cobrament de la quota anual 2016 als socis/es. Aquest any hi ha novetats i és que disposem d'un seguit d'assegurances que a més de la responsabilitat civil inclouen danys a la persona o la bicicleta, assistència (també en viatge), gestoria, despesesrobatori, etc.

Consulta les noves quotes i els seus preus i també les cobertures de les diverses assegurances. Si estàs interessat/da en canviar de modalitat de quota omple el següent formulari (per contra, aplicarem la teva quota actual). Fes servir també el formulari si recentment hi ha hagut cap modificació de les teves dades personals, especialment el compte bancari.

 
Disposes d'altres avantatges per ser associat/da com: bici friendly (descomptes i promocions en comerços), assessorament i suport (compra d’una bicicleta, consells de mecànica o planificar una ruta), etc. Recorda, a més, que pots gaudir d’avantatges fiscals perquè som una associació declarada d’utilitat pública.
 
 

2 d'abril: 2a trobada de socis/es i voluntariat 2016

 

Ruta en bicicleta i debat

 
El proper dissabte 2 d'abril tornarem a fer una trobada de socis/es i voluntariat del BACC per tal de debatre diversos aspectes de l'actualitat i la continuïtat de les activitats i projectes. En aquest sentit, distribuirem els diferents temes en dos blocs:
  • Infraestructures: polítiques urbanes per la bicicleta, manual de carrils bici de Barcelona (consulta l'esborrany), superilles, aparcaments...
  • Activitats i projectes: mascaretes anti-pol·lució, bicicletada i enquesta ciclista, App ciclista, bicifeina, biciescola, bici friendly...
La trobada tindrà lloc a les 11h a la Fàbrica del Sol de Barcelona (pg. de Salvat Pappasseit, 1). Abans farem una ruta en bicicleta, que tindrà com a punt de sortida la pl. dels Països Catalans (davant de l'entrada a l'estació de Sants) a les 9.30h. La previsió és acabar la jornada a les 13h i prendre un vermut a la Barceloneta.

En cas de voler assistir, et preguem si us plau que confirmis l'assitència emplenant el formulari.

(Àlbum de fotos de la trobada del 13 de gener).

Actualitat ciclista


Trobada d'entitats ciclistes de Catalunya

El passat 30 de gener el BACC va organitzar una assemblea amb diverses entitats ciclistes del territori. La jornada es va completar amb una ruta en bicicleta, per avaluar l'infraestructura per a bicicleta de Barcelona, i la presentació del llibre Quadern de viatge del company Xavier Corominas.

Aquesta trobada ha estat precedida per altres a Montcada i Reixac, Girona, Granollers i Reus. La següent serà a Terrassa el proper 9 d'abril.

Els objectius principals són els de crear una plataforma o federació que ens agrupi, enfortir els llaços de col·laboració, debatre sobre les estratègies a seguir i compartir experiències o recursos. Una de les accions que ja hem realitzat és el Manifest ciclista 27S amb 12 propostes per una Catalunya ciclable.

(Crònica de la jornadaÀlbum de fotos).Protocol d’actuació per episodi de contaminació

Per a la Plataforma per la Qualitat de l’Aire, els protocols presentats per episodis de contaminació són un bon punt de partida per a una estratègia de millora de la qualitat de l’aire. La següent fita que ha d’afrontar el govern municipal és un pla ambiciós que inclogui mesures estructurals permanents amb l’objectiu principal de protegir la salut.

(Segueix llegint la notícia).
Website
Twitter
Facebook
Email
Copyright © 2016 Bicicleta Club de Catalunya - BACC, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp