Copy
bacc endavant |
Actualitat de l'entitat i del món de la bicicleta


#08

Bicicletada popular #biciBCN2015

Tria. Canvia. Combina

 

La bicicletada popular #biciBCN2015 es realitzarà diumenge 11 d’octubre de 2015 a les 11 hores i tindrà com a punt d’inici i final el pg. Lluís Companys de Barcelona.

Les inscripcions són gratuïtes i els participants rebran un obsequi, aigua i fruita. La inscripció es pot realitzar com a participant o també com a voluntari. Els voluntaris col·laboraran amb l’organització en la capçalera de la bicicletada i en el control de les interseccions dels carrers. Per a formalitzar l’inscripció cal omplir el següent formulari:

Formulari

ITINERARI DE 10 KM:



Llegeix les BASES I REGLAMENT complerts d’aquesta activitat.

Consulta la resta d'activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es realitzen arreu de Catalunya.

 

Manifest ciclista 27S. La bici a l'agenda del país

12 propostes per una Catalunya ciclable


L’Assemblea d’Entitats de la Bicicleta de Catalunya davant les eleccions del 27S, va presentar un document de 12 propostes per tal que partits i plataformes electorals que s’hi presenten poguessin incorporar-les com a pròpies als respectius programes electorals, i a l’hora, perquè persones i entitats del país puguin adherir-s’hi i visualitzar el suport de la ciutadania per avançar cap a una Catalunya ciclable, des de la voluntat que aquest sigui un aspecte transversal i compartit del model de país que volem pel futur.

Manifest ciclista 27S | Adhesions al manifest

Val a dir que la incorporació dels 12 punts del Manifest no s’ha produit amb èxit, doncs les referències a la bicicleta són en general més aviat escasses quan no inexistents. És per això que més que contrastar quins punts del Manifest han incorporat els diversos programes, ens hem limitat a fer un recull dels aspectes programàtics de les diferents candidatures que fan referència a la bicicleta de forma explícita, i més en general a la mobilitat.

La bici als programes electorals del 27S

Website
Twitter
Email
Copyright © 2015 Bicicleta Club de Catalunya - BACC, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp