Copy
bacc endavant |
Actualitat de l'entitat i del món de la bicicleta


#03

Fes-te soci o actualitza les teves dades

Si t'estimes la bici, BACC

 
Durant aquest mes d'abril procedirem a fer el cobrament de la quota corresponent a l'any 2014. De manera que si ets soci i darrerament hi ha hagut cap modificació en les teves dades (compte bancari, adreça, mail...), notifica'ns-ho si us plau via formulari o escrivint-nos a socis@bacc.cat. També pots canviar la modalitat de quota.

I si encara no formes part del BACC, consulta els avantatges de ser soci. Per exemple, gaudiràs d'una assegurança de responsabilitat civil en els teus desplaçaments en bicicleta.

Podeu triar entre dues modalitats de quota:
  • Soci individual: Quota de 26€ (Reduïda de 17€ per a menors de 25 anys o majors de 65 anys).
  • Soci familiar: Quota anual de 41€ (Assegurats els membres d'una mateixa unitat familiar).
Et pots fer soci omplint el formulari del nostre web.

La DGT, perduda amb les bicicletes

Mesures i exemples

 
Els ciclistes menors de 16 anys seran obligats a dur casc segons la nova llei de Seguretat Vial aprovada pel govern espanyol. Inicialment la obligatorietat es volia aplicar per a tots els usuaris de la bicicleta, però finalment l’edat ha quedat rebaixada.

Destacar que en els darrers anys aproximadament 3 de 4 ciclistes morts en accident a l’Estat han sigut en via interurbana, on ja és obligatori l’ús del casc. Partint d’aquesta dada cal que la
DGT sobretot plantegi mesures per a la seguretat de la circulació dels ciclistes en carretera i no pas que es centri en una única i contraproduent mesura que afectarà als ciclistes urbans i menors.
 
Des del BACC proposem mesures positives enfocades a una circulació viària segura i la promoció de la bicicleta. I prenem com a bons exemples Països Baixos o Dinamarca, contraposats a Austràlia i Nova Zelanda.

Llegeix el perquè en l'article complet del nostre web.

 

Biciestació Bcn

Aparcament, botiga i taller

 
Biciestació Bcn és un establiment ubicat al vestíbul de l’estació de FGC de Sarrià que ens ofereix un aparcament segur per a bicicletes, a banda de botiga i taller.

L’aparcament consisteix en un recinte tancat i amb videovigilància, al qual s’hi accedeix directament des del carrer mitjançant una targeta sense contacte. L’horari és les 24 hores del dia.

Hi ha l’opció de guardar la bicicleta dins una guixeta o bé lligar-la en un rail amb un cadenat. Es disposa de 34 rails i de 50 guixetes, part d'elles amb endoll per a carregar la bateria d'una bicicleta elèctrica.

Pel que fa a la botiga, trobarem des de venda i lloguer de bicicletes elèctriques a accessoris i complements. També et poden donar assessorament per a preparar sortides i viatges. I el taller realitza neteja, greixatge o reparacions. 

Llegeix l'article complet en el nostre web.

 
Website
Twitter
Email
Copyright © 2014 Bicicleta Club de Catalunya - BACC, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp