Copy
Nieuwsbrief juli 2021
In deze nieuwsbrief:
 • Nu eerst zomervakantie
 • Algemene informatie lessen
 • Zomerworkshop Nieuwkoop
 • Lessen in Gouda
 • Lessen in Oegstgeest (NIEUW)
 • De Dagwacht (NIEUW)
 • Schilderworkshop op Basisschool De Bonifacius
Lieve mensen,
 
Allereerst hoop ik van harte dat iedereen gezond de
Corona tijd is doorgekomen. Door de lockdown is het niet mogelijk geweest om de lessen te geven zoals ik in gedachten had.
 
Met de versoepelingen nu is het de verwachting dat na de zomer de lessen weer opgestart kunnen worden. Wil je alvast je dag van voorkeur doorgeven? Ik zal proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan jullie wensen, maar ik zal misschien een aantal van jullie moeten teleurstellen. Eerst gaan we rust nemen en van de vakantie genieten. Ik hoop op zonnige dagen. 

Groeten,
Petra

Algemene informatie lessen


Lessen Alphen aan den Rijn
 • Maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur 
  (30 augustus, 6, 13, 20 en 27 september)
 • Dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur
  (31 augustus, 7, 14, 21 en 28 september)
 • Woensdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur
  (1, 8, 15, 22 en 29 september)
Lessen in Oegstgeest
 • Woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur
  (8, 15, 22, 29 september en 6 oktober)
Lessen in Gouda
 • Donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur
  (2, 9, 16, 23 en 30 september) 

Lesvoorwaarden
Het lesgeld dient twee weken voor aanvang van de eerste les betaald te worden. Na betaling is je plaatst definitief gereserveerd. Bij afwezigheid is het alleen mogelijk de les in te halen op een ander lesmoment in Alphen aan den Rijn mits er voldoende plek is op het gewenste inhaalmoment. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Lessen die niet in het lesblok worden ingehaald, komen te vervallen na beëindiging van het lesblok. Als er wederom geen fysiek lesgegeven kan worden vanwege een corona lockdown zal het lesblok naar een later te bepalen moment worden geschoven. Bij betaling van het lesgeld ga je automatisch akkoord met deze lesvoorwaarden. 


Mobiel: 0636127398
Mail: kunst@petravandermade-art.nl
Rekeningnummer: NL11 ABNA 0495 4832 49
t.n.v. Petra van der Made - Art

 

Zomerworkshop Nieuwkoop

Afgelopen weekend 3 en 4 juli was er een zomerworkshop op een schitterende plek in Nieuwkoop. We hebben heerlijk in de buitenlucht kunnen schilderen. Houdt de website in de gaten voor nieuwe workshops.

Lessen in Gouda

Ook in het nieuwe jaar zal ik verder gaan met de lessen in Gouda bij het Gouwe Palet. Houd ook de website van het Gouwe Palet in de gaten voor nieuws over het hervatten van de lessen in Gouda. 
 

Lessen in Oegstgeest


Vanaf 8 september ga ik een cursus aquarelleren verzorgen voor de Volksuniversiteit van Oegstgeest. Voor meer informatie over deze cursus in Oegstgeest, kunt u een kijken nemen op de website van de Volksuniversiteit. 
De 'Dagwacht'

Vol trots kan ik vertellen dat in maart van dit jaar in locatie Noorderbrink (Alphen aan den Rijn) Atelier ‘De Dagwacht’ is geopend. Deze activiteit is een nieuw initiatief vanuit OCD Noorderbrink, voor mensen met dementie. Ik begeleid bij de 'De Dagwacht' deelnemers tijdens een 10-weekse teken- en schildercursus. 

Schilderworkshop op de Basisschool De Bonifacius

Ik heb in juni en juli schilderworkshops gegeven voor de groepen 6 van RKBS De Bonifacius in Alphen aan den Rijn. Het thema van deze workshops was 'de slaapkamer van Vincent van Gogh'. 

Foto's van lessen en workshops op Pinterest
Foto's van lessen en workshops op Pinterest
Copyright © Petra van der Made


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp