Copy
Nieuwsbrief van Lukassen EMC Coaching & Advies
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar?

Gezinsmomenten om te koesteren...

Dat ik op deze manier op een slee zat met de kinderen is best lang geleden maar zeker een gezinsmoment om met veel plezier aan terug te denken. 

Als we het hebben over het koesteren van gezins- en familiemomenten, dan herinneren we ons meestal de momenten dat we het fijn hadden met elkaar, dat we plezier maakten en met elkaar konden lachen waarbij de tranen over onze wangen rolden. En toch zijn het ook (juist) die momenten dat we als gezin of familie door een moeilijke periode gingen die ons sterker hebben gemaakt. Momenten die we nooit meer zullen vergeten - die zelfs misschien een wond of litteken hebben veroorzaakt - maar die we desondanks koesteren omdat we ons daardoor (nog meer) verbonden voelen met elkaar.

Staan jullie er als (volwassen) gezin voor open om met elkaar na te denken en te praten over 'later' om dit ook als een waardevol gezinsmoment te kunnen toevoegen?

 
Welke gezinsmomenten koester jij als je terugdenkt aan je gezin van herkomst en nu in je eigen gezin?
NIEUW in 2017:

de FAMILY-Nalatenschapscheck 
juridisch & persoonlijk
 
Met je ouder(s), kind(eren) en/of broer(s)/zus(sen) in gesprek gaan over het thema Nalaten & Doorgeven kan ook een moment zijn/worden om te koesteren. Op een laagdrempelige en prettige manier met elkaar
in gesprek gaan en nadenken over vragen als:

Hoe kijken we met elkaar naar dit thema?
Wat vinden we belangrijk?
Zijn we goed geïnformeerd?
Is er iets geregeld (de wet of een testament)?

Hebben wij het - als ouders - goed geregeld?
Hebben wij het - als kinderen - goed geregeld?

Welke stappen kunnen we samen (of ieder apart) zetten?
 
"De stenen die je op je pad laat liggen,
daar zullen je kinderen over struikelen."
 
De FAMILY-Nalatenschapscheck geeft je als gezin/familie een unieke kans om met elkaar en onder begeleiding van een onpartijdige en onafhankelijke Nalatenschapscoach 'de stenen' te checken, de familiebanden te versterken en zo nodig actie te ondernemen!
 
Bij de Family-Nalatenschapscheck ligt de nadruk op de juridische aspecten van jullie nalatenschap maar in overleg is er ook aandacht voor de vraag: Hoe klinkt ons gezinsL.I.E.D.? 
"Hoe heeft het Leven ons gevormd en welke Inspiraties en Ervaringen willen we Doorgeven aan de volgende generatie?"

De Family-Nalatenschapscheck is bedoeld als een positieve tegenhanger van Nalatenschapsmediation. Niet pas met elkaar in gesprek gaan wanneer iemand is overleden en de emoties binnen de familie hoog zijn opgelopen. Nee, juist op een eerder moment - in goede harmonie - met elkaar kijken hoe over bepaalde zaken wordt gedacht om het vervolgens met elkaar (juridisch) goed te regelen.
Ook dit maakt deel uit van samen een gezin/familie zijn.

 
De FAMILY-Nalatenschapscheck wordt op maat gemaakt, passend bij jullie situatie en wensen én met een concreet actieplan want ieder gezin, iedere familiesituatie en iedere nalatenschap is uniek, ook die van u/jou/jullie!

Gun jezelf en elkaar deze waardevolle check in het nieuwe jaar!

 
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Video L.I.E.D.

Mocht je de video L.I.E.D. nog niet hebben gezien, dan kun je hem nu bekijken via onderstaande link. Een compilatie van beelden die met zorg zijn uitgekozen en bijdragen aan het thema 'Gezinsmomenten om te koesteren...'
 
Welk beeld uit de video roept bij jou bijzondere herinneringen op?
Nieuwjaarswens!

Allereerst mijn dank voor de support die ik afgelopen jaar mocht ontvangen. 

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar zijn er diverse gezinsmomenten én zakelijke momenten geweest waar ik dankbaar voor ben en die ik koester.
Ik hoop er in 2017 weer nieuwe waardevolle momenten aan te kunnen toevoegen: persoonlijk en als ondernemer, momenten met mijn gezin en dierbaren én bijzondere gesprekken met jou.

Dat wens ik jou het komende jaar ook van harte toe:
waardevolle momenten die je even laten stilstaan, die je doen groeien
en die je later als een waardevolle herinnering mag blijven koesteren.


Leef, Inspireer, Ervaar en geef Door, ook in het nieuwe jaar!

Hartelijke groet, 

Trijnie Lukassen-Beije

 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Like Gezinsmomenten om te koesteren... on Facebook
Copyright © 2016 Lukassen EMC Nalatenschapscoaching, Alle rechten voorbehouden. Schrijf je uit voor de nieuwsmailWijzig je gegevensVertel het een vriend

Email Marketing Powered by Mailchimp