Copy
Nieuwsbrief van Lukassen EMC Coaching & Advies
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar?

Nieuwsbrief September 2014

Lukassen EMC Nalatenschapscoaching
September is bij uitstek de maand waar de (na)zomer- en herfstgevoelens elkaar regelmatig afwisselen: mooie, warme periodes met af en toe een onstuimig momentje. Heel herkenbaar voor mij als ondernemer.
Als ik terugblik kijk ik met dankbaarheid terug op de afgelopen tijd: twee interviews gegeven (Rabobank en Polderkrant), presentaties verzorgd (o.a. apotheek Goes en Open Coffee Drechtsteden), cliënten begeleid in mooie processen met de methode Repairing Balance, waardevolle contacten gelegd in het netwerkcircuit én een nieuwe naam toegevoegd aan mijn onderneming: Lukassen EMC Nalatenschapscoaching!
 
Wat ik steeds voor ogen heb gehad met Nalatenschapscoaching is om me te richten op de persoonlijke aspecten rondom nalatenschappen waarbij mijn notariële ervaring goed van pas komt. Nalaten is namelijk méér dan een financiële erfenis.
Op dit vlak herken ik echter de onstuimige momentjes... Ik doel dan op het stukje gezonde spanning dat ik af en toe ervaar, om iets wat nog vrij onbekend is op een goede manier onder de aandacht te brengen en de waarde ervan te kunnen laten inzien.

Daar komt bij dat het begrip Nalatenschap voor veel mensen een beladen thema is. Begrijpelijk maar voor mij een extra uitdaging om dit thema op een positieve manier te benaderen. Mensen uitdagen en inspireren om zich (meer) bewust te zijn van hun "EMC": ervaar je Eigenwaarde, besef dat je Mooi bent zoals je bent en leef met (Com)passie!
Het is dan ook een bewuste keuze van mij geweest om het begrip Nalatenschap in een ruimere betekenis te plaatsen en de nadruk te vestigen op jou als persoon: "Hoe sta je in het leven en hoe kom je (nog meer) tot je recht?" Worstel niet langer met overtuigingen die jou in de weg kunnen zitten, maar laat zien wie je bent, wat je kunt én inspireer hiermee anderen om je heen. Ook dát maakt deel uit van je Nalatenschap, prachtig om dat te mogen doorgeven aan de volgende generatie!
 

Kennismaking met Lukassen EMC
Informeer naar de mogelijkheden voor een presentatie of workshop op maat bij jou thuis of op je werk.
De inloopspreekuren, op iedere 2e en 4e dinsdagochtend van de maand, bieden ook nog steeds de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Lukassen EMC. Loop gerust een keer binnen!
 

Thema-avond: “Wat wil jij nalaten?”


inclusief kennismaking met Nalatenschapscoaching & Notariaat
 
donderdag 25 september 2014  | Dordrecht | 19:00 – 21:30 uur

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om je aan te melden
 

Toetreding Balance Management Nederland
In mijn praktijk werk ik onder meer met de methode Repairing Balance. Een methode die inmiddels zijn vruchten heeft afgeworpen bij de begeleiding van cliënten die op zoek zijn naar meer balans in hun leven.
Om me in de toekomst ook op de zakelijke markt  te kunnen richten ben ik begin september 2014 toegetreden tot Balance Management Nederland (BMN). BMN richt zich  op werkgevers en werknemers door individuele coaching en training met de methode Repairing Balance als basis.
Een mooie nieuwe uitdaging voor mij!

Klik op de afbeelding voor meer informatie over BMN
 

Ik kijk uit naar inspirerende ontmoetingen met jou of met anderen uit je omgeving die graag kennis willen maken met Lukassen EMC!

Hartelijke groet, Trijnie Lukassen-Beije
 

Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 Lukassen EMC Nalatenschapscoaching, Alle rechten voorbehouden.