Copy
Nieuwsbrief van Lukassen EMC Coaching & Advies
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar?

Nieuwsbrief December 2014

Hallo <<Voornaam>>,
In de laatste Nieuwsbrief van dit jaar stel ik je graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen
Lukassen EMC.
Dank voor je tijd en veel leesplezier toegewenst!

Hartelijke groet, Trijnie Lukassen-Beije
 

Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden 2015

Eind november heb ik te horen gekregen dat ik genomineerd ben voor de Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden, categorie ZZP'er. Wat een voorrecht om hieraan te mogen deelnemen én een mooie bevestiging en waardering voor Lukassen EMC!
Op 13 februari a.s. wordt de winnaar bekendgemaakt. Zie voor meer informatie: www.vopd.nl

Inloop wordt: Gratis kennismaking op afspraak

De inloopspreekuren bij de notaris hebben een ander karakter gekregen.
Geen inloop meer maar een Gratis kennismaking op afspraak. Zie de Agenda voor de data waarop ik al tijd voor deze kennismakingen heb gereserveerd: www.lukassenemc.nl/agenda.
De kennismaking kan op het kantoor van de notaris plaatsvinden of, in overleg, bij jou of bij mij thuis.

Introductie L.I.E.D.

Met Nalatenschapscoaching wil ik mensen niet alleen (meer) bewust maken van het goed regelen van hun financiële erfenis, maar ook van hun 'Persoonlijke nalatenschap'.
Nadenken over je Leven, over wat jou Inspireert (en hoe je anderen kunt inspireren), je Ervaringen in het leven om je vervolgens de vraag te stellen: "Wat wil ik hiervan Doorgeven (of juist niet...) aan de volgende generatie?"
 

Nieuwe cursus 'Dit is mijn L.I.E.D!'

Sta je er voor open om met je eigen "L.I.E.D." aan de slag te gaan? Dan laat ik je graag kennismaken met de nieuwe cursus waarvoor je je vanaf vandaag kunt aanmelden. Met elkaar gaan we kijken naar jouw levensverhaal aan de hand van de thema's Leven, Inspireren, Ervaren en Doorgeven. Tussentijds ontvang je van mij diverse quotes en/of opdrachten ter inspiratie, die je kunt verwerken in je levensverhaal. De cursus bestaat uit drie delen en wordt op een bijzondere manier afgesloten met de bijeenkomst: Trots op je L.I.E.D.! 
 
Aan het einde van de cursus ben je een ervaring rijker en beschik je over een prachtig geschenk, voor jezelf maar óók voor je (klein)kinderen en/of andere mensen om je heen. Informeer naar de diverse mogelijkheden! Meer informatie (met dank aan Anjo Vrieling die de flyer heeft ontworpen www.anjovrieling.com).
Omdat Lukassen EMC binnenkort 2 jaar bestaat, ontvang je een aantrekkelijke korting bij aanmelding vóór 31 januari a.s.!

Mijn muzikale project L.I.E.D.!

De voorbereidingen voor mijn eigen L.I.E.D. zijn in volle gang! 
Een idee dat al een tijdje geleden is ontstaan en binnenkort werkelijkheid gaat worden. Zo bijzonder om hier (met anderen) mee bezig te zijn. Ik kijk er naar uit om jullie in het nieuwe jaar deelgenoot te maken van dit muzikale project!

Lukassen EMC 2 jaar!

Op 7 januari 2015 bestaat Lukassen EMC Coaching & Advies 2 jaar! In het afgelopen jaar werd het voor mij steeds duidelijker welke kant ik op wil met mijn bedrijf en daarom ben ik erg blij met de toevoeging van de naam:  Lukassen EMC Nalatenschapscoaching! Nalaten is  veel meer dan die financiële erfenis en dat wil ik graag onder de aandacht brengen. 
Wie had ooit kunnen denken dat ik het ondernemersschap zou aandurven maar tot nu toe heb ik nog geen spijt van deze stap. Natuurlijk is en blijft het een combinatie van mooie en spannende momenten maar gelukkig blijft het mooie nog steeds overheersen en is de inspiratie nog volop aanwezig!
Meer likes...
Wat zou het ontzettend leuk zijn als het aantal likes op mijn zakelijke facebookpagina op 7 januari a.s. (en daarna..) toeneemt.
Wil je hieraan een bijdrage leveren? Like dan de pagina (wanneer je dat nog niet gedaan hebt), moedig anderen aan het ook te doen (www.facebook.com/Lukassenemc) en/of stuur deze nieuwsbrief door binnen je netwerk. Dank jullie wel!

Themabijeenkomsten 2015
"Wat wil jij nalaten?"

Met de Themabijeenkomsten wil ik mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het onderwerp 'Nalaten'. Hierover nadenken schuiven we graag voor ons uit maar we krijgen er allemaal mee te maken. Tijdens de bijeenkomsten wordt aandacht besteed aan zowel het financiële aspect (erfenis) als het persoonlijke aspect (persoonlijke nalatenschap).
Meer informatie.

Repairing Balance-methode

Nog steeds zijn er veel werknemers die last hebben van werkstress. De lat ligt hoog, we willen én moeten presteren want anders.... 
Met toepassing van de methode Repairing Balance gun ik mensen een stuk inzicht in de balans tussen werk en privé, in hun manier van werken én in wie zij (mogen) zijn als persoon. 
Als coach ben ik aangesloten bij Balance Management Nederland. BMN richt zich op de zakelijke markt door individuele coaching en training, met de methode Repairing Balance als basis. Deze methode heeft mij erg enthousiast gemaakt omdat het zoveel perspectief biedt, zowel voor de zakelijke als de particuliere trajecten. Informeer naar de mogelijkheden voor een vrijblijvende presentatie door mij of een van de andere coaches van BMN. www.balancemanagement.nl

Tot slot wens ik jullie fijne feestdagen toe met de mensen die jullie lief zijn en (voor degenen die het betreffen: ) warme herinneringen aan de personen die tijdens deze periode extra worden gemist.

Tot in 2015!

Hartelijke groet, Trijnie
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 Lukassen EMC Nalatenschapscoaching, Alle rechten voorbehouden. Schrijf je uit voor de nieuwsmailWijzig je gegevensVertel het een vriend

Email Marketing Powered by Mailchimp