Copy
Nieuwsbrief van Lukassen EMC Nalatenschapscoaching
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar?
NIEUW in 2017:
de FAMILY-Nalatenschapscheck
Juridisch & Persoonlijk 

De FAMILY-Nalatenschapscheck is bedoeld om op een eerder moment - in goede harmonie - met elkaar in gesprek te gaan en niet pas wanneer iemand is overleden en de emoties binnen de familie hoog zijn opgelopen. 
Misschien spannend maar ook heel waardevol om als gezin/familie zo'n belangrijk onderwerp met elkaar te bespreken. Zeker omdat we er hoe dan ook op enig moment in ons leven mee te maken krijgen. En dan is het prettig om te weten waar je aan toe bent en er alles aan hebt gedaan om het goed te regelen!
"De stenen die je op je pad laat liggen,
 daar zullen je kinderen over struikelen."
De FAMILY-Nalatenschapscheck geeft je als gezin/familie een unieke kans om met elkaar 'de stenen' te checken, de familiebanden te versterken en zo nodig actie te ondernemen!
Welke onderwerpen komen bij een FAMILY-Nalatenschapscheck aan bod?
Klik hier


Wat levert de FAMILY-Nalatenschapscheck je/jullie op?
Klik hier
Wil je graag weten wat de FAMILY-Nalatenschapscheck voor jou en je gezin/familie kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek 06-25577047. Ik vertel je er graag meer over.

Iedere check(list) vraagt een bepaalde inspanning maar het levert je ook iets waardevols op en dat gun ik u/jou/jullie van harte!

Hartelijke groet,

Trijnie Lukassen-Beije
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Like Maak kennis met de FAMILY-Nalatenschapscheck! on Facebook
Copyright © 2017 Lukassen EMC Nalatenschapscoaching, Alle rechten voorbehouden. Schrijf je uit voor de nieuwsmailWijzig je gegevensVertel het een vriend

Email Marketing Powered by Mailchimp