Copy
 
 

njm

 

Nyhedsbrev 12. februar 2016

NJM

Skelet-rundvisning

Et vaskeægte skelet – næsten – viser rundt i udstillingen på Lindholm Høje Museet i vinterferien i uge 7. Der vil også være sjove opgaver om skeletter.

Læs mere her
 
 

NJM

Se et skelet blive udgravet

Publikum på Lindholm Høje Museet kan følge begivenhederne på nærmeste hold, når én af museets arkæologer udgraver et skelet fra en grav, der er hentet ind fra Mellemholm nær Aalborg. 

Læs mere her
 
 

NJM

Detektivjagt i Aalborg 

En madpakke med kapsler gemmer på et af sporene i vinterferiens skattejagt på Aalborg Historiske Museum. Skattejagten fører børnene gennem alle museets udstillinger.

Læs mere her
 
 

NJM

Foredrag om Femern projektet

Det er historien om et af Danmarks største arkæologiske projekter, Femern projektet, man får, når museumsinspektør Bjørnar Måge fra Museum Lolland Falster denne onsdag gæster Aalborg.

Læs mere her
 
 

NJM

Alkoholkultur i gamle dage

Lektor Stefan Pajung fra Aarhus Universitet giver i sit foredrag et indblik i senmiddelalderens og renæssancens alkoholkultur og fortæller om de sociale og kulturelle betydninger i datidens drikkekultur.

Læs mere her
 
 

NJM

Rundvisning i apotekersamlingen 

Den første tirsdag i hver måned kan man få et kig i skuffer og krukker, når der er rundvisning på Apotekersamlingen i Jens Bangs Stenhus. 350 års unik apotekerhistorie samlet ét sted. Næste gang er 1. marts.

Læs mere her 
 
 

NJM

Vind med nyhedsbrevet

Hver måned trækker vi en vinder blandt modtagerne af vores nyhedsbrev. Præmierne henter vi i en af vores ni museumsbutikker. Januarvinderen er Hanne Toft Andersen, som får bogen ...det år "jomfruen" med følge forlod byen... Kender du nogen, der vil modtage nyhedsbrevet og være med i lodtrækningen, så kan man tilmelde sig her
 
 
 
 

Vores samarbejdspartnere:

 
Denne email blev sendt til <<E-mailadresse>>
Afmeld nyhedsbrev
Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Kig her

Nordjyllands Historiske Museum
Algade 48, 9000 Aalborg
Tlf.: 99 31 74 00
mail: historiskmuseum@aalborg.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp