Copy

Nordjyllands Historiske Museum


Aalborg Historiske Museum ◦ Apotekersamlingen ◦ Boldrup Museum ◦ Cirkusmuseet Gråbrødrekloster Museet ◦ Hadsund Egnssamling ◦ Hals Museum ◦ Havnø Mølle
Hobro Museum ◦ Lindholm Høje Museet ◦ Lystfartøjsmuseet ◦ Mariager Museum
Møllehistorisk Samling ◦ Vikingecenter Fyrkat
 

Der er masser af udendørs aktiviteter i dette nyhedsbrev - alt fra byvandringer i Aalborg til naturtur til Lille Vildmose. Arkæologerne fortæller lidt om gravearbejdet i Vingårdsgade, og på det hyggelige Boldrup Museum kan man høre mere om bier og blomster – og smage honning.
God fornøjelse og god læselyst
 
NJM

Bronzestøber på Fyrkat

Den kommende weekend besøger Ken Ravn Vikingecenter Fyrkat, hvor han demonstrerer kunsten at fremstille bronzesmykker, som vikingerne gjorde det. Det er muligt at købe værkerne.

Læs mere her
 

 
NJM

Honningens dag på Boldrup Museum

Uden bier og blomster ingen honning. Søndag 25. september viser Boldrup Museums bi-laug, hvordan de arbejder med bistader og producerer honning. Der falder nok også en smagsprøve af.

Læs mere her
 

 
NJM

Få minderne på gled

Aalborg Historiske Museum åbner fra 14.-24. september en huskestue. Der vil være forskellige aktiviteter og også lidt for smagssanserne til at sætte hukommelsen i spil.

Læs mere om huske-stuen her
 

 
NJM

Naturtur til Lille Vildmose

Med fokus på landskabet i den østlige del af Limfjorden inviterer museet på en kultur- og naturtur til Lille Vildmose lørdag 17. september.

Læs mere om tilmelding og turen her
 

 
NJM

Byvandring i Det glade Aalborg

Interessen for Aalborgs forlystelsesliv gennem tiderne er stor, så nu udbyder vi to byvandringer mere. Vi understreger, at der er et begrænset antal pladser på turen, og at det er nødvendigt at købe billet her
 

 
NJM

Vi graver i Vingårdsgade

Arkæologer fra Nordjyllands Historiske Museum har de sidste godt tre uger fulgt jordarbejderne i Vingårdsgade i Aalborg, og specielt fundet af en del af Aalborgs bybefæstning har været interessant.

Læs mere her
 

 
NJM

Gå efteråret varmt i møde

Sommeren går for alvor på hæld, og det er tid at finde det lidt varmere tøj frem. I museumsbutikken i Algade i Aalborg har vi netop fået disse lækre tørklæder hjem. Tre forskellige grafiske mønstre.

Se mere her
 

 
NJM

Rundvisning i Apotekersamlingen

Her er piller og pulver, miksturer og salver. Apotekersamlingen i Jens Bangs Stenhus rummer 350 års apotekerhistorie. Efter en lille ombygning er vi igen klar til at tilbyde rundvisninger lørdage kl. 13.

Læs mere og køb billet her
 

 
 
 
 
 

Vores samarbejdspartnere:

 
Denne email blev sendt til <<E-mailadresse>>
Afmeld nyhedsbrev
Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Kig her

Nordjyllands Historiske Museum
Algade 48, 9000 Aalborg
Tlf.: 99 31 74 00
mail: historiskmuseum@aalborg.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp