Copy

Nordjyllands Historiske Museum


Aalborg Historiske Museum ◦ Apotekersamlingen ◦ Boldrup Museum ◦ Cirkusmuseet Gråbrødrekloster Museet ◦ Hadsund Egnssamling ◦ Hals Museum ◦ Havnø Mølle
Hobro Museum ◦ Lindholm Høje Museet ◦ Lystfartøjsmuseet ◦ Mariager Museum
Møllehistorisk Samling ◦ Vikingecenter Fyrkat
 

Med dette sidste nyhedsbrev i 2016 vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak for i år og ønske alle modtagere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Inden vi lukker og slukker for 2016, er der lige lidt flere arrangementer at fornøje sig med, lige som museumsbutikkerne på både Lindholm Høje Museet og Aalborg Historiske Museum har masser af gode gaveidéer. 
God jul og godt nytår 
NJM

Giv et årskort i julegave

Det koster kun 300 kroner, og for det kan to personer besøge 12 af vores afdelinger lige så mange gange, de har lyst inden for et år. Kortet giver også 10 pct. rabat i museumsbutikkerne. 

Læs mere her
 

 
NJM

Smag øl i munkenes kælder

I middelalderen var brygning af juleøl en stor begivenhed, og man så frem til at smage årets bryg. Det kan man også gøre, når der 4. december er ølsmagning i Gråbrødrekloster Museet – tre meter under jorden.

Læs mere her
 

 
NJM

Årets sidste vikingemarked

Lørdag 10. december mødes vikinger fra nær og fjern til vintersolhvervsmarked på Fyrkat med masser af boder, mad og underholdning. Dagen slutter stemningsfuldt med fakkeloptog. Der er fri entré.

Læs mere her
 

 
NJM

Fri entre og længe åbent

Fra torsdag 1. december og frem til jul er der fri entré på Aalborg Historiske Museum. Samtidig udvider vi åbningstiden i butikken til kl. 18 tirsdag-fredag og til kl. 17 lørdag og søndag. Mandage er der lukket.

Læs mere her
 

 
NJM

Nisseleg og hygge 

På Aalborg Historiske Museum kan børnene gå på nissejagt og vinde pebernødder. Det er også muligt bare at nyde juleudstillingen eller sidde i læse-hygge-hjørnet og kigge i de mange julebøger her. Det er ganske gratis.

Læs mere her
 

 
NJM

Møllekværn restaureres

Møllesten skal ind imellem bildes. Det vil sige, at det mønster, der er hugget i stenen, skal friskes op, så der igen bliver skarpe kanter, der kan skære kornet, og det er man gået i gang med på Havnø Mølle i disse dage. 

Læs mere her
 

 
NJM

Vind årets julesnaps

Som modtager af vores nyhedsbrev deltager du hver måned automatisk i lodtrækningen om en præmie fra én af vores museumsbutikker. Rimsmeden Jonny Hefty har digtet om jul, varme, snaps og Nordjylland på årets julesnaps, og vi udlodder en flaske til december måneds vinder. Den heldige vinder har fået besked. Se tidligere vindere her.
 

 
 
 
 
 

Vores samarbejdspartnere:

 
 
Denne email blev sendt til <<E-mailadresse>>
Afmeld nyhedsbrev
Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Kig her

Nordjyllands Historiske Museum
Algade 48, 9000 Aalborg
Tlf.: 99 31 74 00
mail: historiskmuseum@aalborg.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp