Copy

Nordjyllands Historiske Museum


Aalborg Historiske Museum ◦ Apotekersamlingen ◦ Boldrup Museum ◦ Cirkusmuseet Gråbrødrekloster Museet ◦ Hadsund Egnssamling ◦ Hals Museum ◦ Havnø Mølle
Hobro Museum ◦ Lindholm Høje Museet ◦ Lystfartøjsmuseet ◦ Mariager Museum
Møllehistorisk Samling ◦ Vikingecenter Fyrkat
 

Fire gratis ture til nogle af de mange fortidsminder, der findes i det jyske landskab. Det er tilbuddet til vores gæster søndag 2. oktober. Dagen før skal der presses æbler på Boldrup Museum, og så er Aalborg Historiske Museum gået sammen med Aalborg Karneval om at give gæsterne en ordentlig forskrækkelse ved det årlige allehelgensarrangement. Dette og meget mere kan du læse om i nyhedsbrevet her. God fornøjelse og god læselyst 
NJM

Gratis ture på fortidsmindedagen

Landet over sættes der søndag 2. oktober fokus på vores fortidsminder, når 33 museer inviterer på ture til vores fælles kulturarv. Nordjyllands Historiske Museum byder på fire forskellige – gratis – ture til områdets fortidsminder. 

Læs mere her
 

 
NJM

Uhyggelige Allehelgen

Aalborg Historiske Museum og Aalborg Karneval har indledt et samarbejde, så i år bliver det ekstra uhyggeligt, når vi fejrer allehelgen på museet. Vi lover at skræmme livet af både store og små.

Læs mere her
 

 
NJM

Kom i skole på museet

Aalborg Historiske Museum har fået en komplet gammel skolestue med pulte, skifertavler, blækhus, anskuelsestavler og udstoppede dyr. Fra efterårsferien er vi klar til at byde besøgende velkommen i skole.

Læs mere her
 

 
NJM

Æbledag på Boldrup Museum

Lørdag 1. oktober står i æblernes tegn på Boldrup Museum. Her kan man medbringe sine egne æbler og få dem presset til saft. Museumsforeningen sørger for kaffe og – naturligvis – æblekage. 

Læs mere her
 

 
NJM

Ekstra rundvisninger på apotekerloftet

På grund af den store interesse forlænger vi sæsonen på Apotekerloftet i Jens Bangs Stenhus i Aalborg med et par ekstra rundvisninger. Det sker lørdag 15. og 22. oktober – omkring efterårsferien.

Læs mere og køb billet her
 

 
NJM

Vind med nyhedsbrevet

Som modtager af vores nyhedsbrev deltager du hver måned automatisk i lodtrækningen om en præmie fra én af vores museumsbutikker. September måneds vinder får tre glas delikatesser fra Kirkbakgård – pesto, gelé og marmelade. Vinderen har fået direkte besked. Kender du nogen, der vil modtage vores nyhedsbrev, kan de tilmelde sig her.
 

 
 
 
 
 

Vores samarbejdspartnere:

 
 
Denne email blev sendt til <<E-mailadresse>>
Afmeld nyhedsbrev
Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Kig her

Nordjyllands Historiske Museum
Algade 48, 9000 Aalborg
Tlf.: 99 31 74 00
mail: historiskmuseum@aalborg.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp