Copy

Nordjyllands Historiske Museum


Aalborg Historiske Museum ◦ Apotekersamlingen ◦ Boldrup Museum ◦ Cirkusmuseet Gråbrødrekloster Museet ◦ Hadsund Egnssamling ◦ Hals Museum ◦ Havnø Mølle
Hobro Museum ◦ Lindholm Høje Museet ◦ Lystfartøjsmuseet ◦ Mariager Museum
Møllehistorisk Samling ◦ REGAN Vest ◦ Vikingecenter Fyrkat
 
 
Det har været en fantastisk sommer på vores museer. Vi har måttet undvære de mange udenlandske gæster, der plejer at besøge os, men til gengæld har masser af danske familier lagt vejen forbi. De har kunnet benytte sig af tilbuddet om ½ pris på entréen, og det kan du også – til og med søndag 9. august. Vi glæder os til at se dig.
 
NJM

Gratis sommertilbud

Er du på Harald Blåtands kristne hold, eller kæmper du for stormanden Palnetoke, der gør oprør mod Kong Haralds nye tro? Torsdag 6. august er der rollespil for hele børnefamilien på Vikingecenter Fyrkat med aktiviteter som bueskydning, vikingekamp med sværd, skjold og spyd samt diverse værksteder med forskelligt vikingehåndværk.
Læs mere, og reserver gratis billet
 

 
NJM

Åben udgravning i Vaarst

I både 2019 og 2020 har arkæologer været i gang med at udgrave en jernaldergravplads ved Vaarst. Lørdag 29. august 2020 fra kl. 10 kan du komme til åben udgravning med sjove aktiviteter for børn og voksne - du kan bl.a. gå med metaldetektor, støbe dit eget jernaldersmykke eller lede efter potteskår som en rigtig arkæolog.
Læs mere
 

 
NJM

Mød smeden på Vikingegården

På Vikingegården kan du i weekenden 8. og 9. august møde Fyrkatsmedene, som har slået sig ned i og omkring smedjen. Hver arbejder de med glohedt jern, og du kan se med fra sidelinjen eller hjælpe med at forarbejde det glødende jern.
Læs mere
 

 
NJM

Rundvisning Hobro havn

Historien om Hobro havn handler om langt mere end tidligere tiders industri. Havnens historie er også byens historie. Torsdag 6. august er der  rundvisning på havnen, hvor du kan blive klogere på dens næsten 200 år lange virke og på dens betydning for byen.
Læs mere, og køb billet
 

 
NJM

Byvandring i Hadsund

Mandag 10. august kan du komme med på byvandring i Hadsund. Her kan man høre om dengang, Hadsund kun var et færgested, om selve byens fremkomst i 1800-tallet, den kendte fabrik Hornbech, der blev grundlagt i 1898, broens betydning for området og meget mere.
Læs mere, og køb billet
 

 
NJM

Byvandringer i Aalborg

Aalborg gemmer på både en spændende og dramtisk historie. På museets byvandringer får du nogle af de mange historier lige der, hvor den fandt sted. Vi tilbyder en bred vifte af byvandringer, hvor vi kommer helt tæt på de begivenheder, som har formet byens liv og udvikling fra vikingetid til i dag.
Læs mere, og køb billet
 

 
NJM

Juleudsalg - spar op til 50 %

Mariager Museum ligger i en gammel købmandsgård midt i byens brostensbelagte gader. Museet har også en fin butik, der de seneste år blandt andet har solgt julepynt hele sommeren. Nu skal hylderne ryddes, og vi inviterer til udsalg og giver 25-50 % rabat på alle julevarer. Inventaret i museumsbutikken stammer fra åbningen af Poul Lindhards købmandsbutik i 1934 – og det er ikke til salg.
Læs mere om Mariager Museum
 

 
NJM

Historiske motiver

I museumsbutikken på Aalborg Historiske Museum kan du finde flere plakater og køleskabsmagneter med forskellige historiske aalborgmotiver. Køber du plakaten med det viste motiv medfølger der i hele august en magnet med samme motiv. Plakaten måler 100x63 cm og koster 248 kr. 
Læs mere om Aalborg Historiske Museum
 

 
NJM

Vind med nyhedsbrevet

Som modtager af vores nyhedsbrev deltager du automatisk i den månedlige lodtrækning om en præmie fra en af vores museumsbutikker. Denne gang er præmien dansk design i form af en garde med tromme og flag. Den heldige vinder er Helle Svendsen, som har fået direkte besked.
Kender du nogen, der gerne vil modtage nyhedsbrevet, kan de tilmelde sig her
 

 
 

 
 

Vores samarbejdspartnere: 

De støtter REGAN Vest:
 
 


Denne email blev sendt til <<E-mailadresse>>
Afmeld nyhedsbrev
Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Kig her

Nordjyllands Historiske Museum
Algade 48, 9000 Aalborg
Tlf.: 99 31 74 00
mail: historiskmuseum@aalborg.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp