Copy
 
 

njm

 

Nyhedsbrev 7. juni 2016

NJM

Oplev Aalborg i middelalderen

Aalborghus, Budolfi Kirke, Østerå og Vesterport. Aalborg har masser af spor fra middelalderen, og man får historierne om både de stadig synlige og dem, der for længst er væk, når museet torsdag 9. juni inviterer til byvandring.

Læs mere, og køb billet her
 
 

NJM

Borebiller bekæmpet

Et smukt gammelt pakhus i træ og en hær af borebiller er en meget dårlig kombination, men nu er de små bæster besejret, og Lystfartøjsmuseet på havnen i Hobro er klar til gæster.

Kig med indenfor på denne lille video
 
 

NJM

Penge til Fyrkat Vikingemarked

Anden weekend i juli åbner vi porten til et helt nyt vikingemarked ved borgen på Fyrkat. Spar Nord Fonden har støttet arbejdet med det nye marked med penge til aktiviteter for publikum, og dem bliver der mange af.

Læs mere om markedet her
 
 

NJM

Hadsund-museerne åbne igen

Håndværkerne arbejder stadig på de sidste detaljer, men det omfattende renoveringsarbejde på museerne i Hadsund er tæt på at være færdigt, og museerne er åbne. Den officielle indvielse finder sted 21. juni.

Læs mere her
 
 

NJM

Rundvisning i Apotekersamlingen

Her er piller og pulver, miksturer og salver. Apotekersamlingen i Jens Bangs Stenhus rummer 350 år apotekerhistorie. Vi tilbyder rundvisninger hver lørdag kl. 13 hele sommeren.

Læs mere og køb billet her
 
 

NJM

Plantefarvning af uld på Fyrkat

Vikingerne var dygtige til at finde planter i naturen og bruge dem til at farve for eksempel uld. I weekenden 11. og 12. juni farves der uld i lange baner på Vikingecenter Fyrkat – og man kan købe de fine varer med hjem.

Læs mere her
 
 

NJM

Vind med nyhedsbrevet

Som modtager af vores nyhedsbrev deltager du hver måned i lodtrækningen om en gave fra en af vores museumsbutikker. I maj er den heldige vinder Ingeborg Nielsen, som fra butikken på Aalborg Historiske Museum får Maren Korsgaards bog Smagen af jordbær – for sommertid er jo jordbærtid. Kender du nogen, der kunne tænke sig at modtage nyhedsbrevet, kan de tilmelde sig her.
 
 
 
 

Vores samarbejdspartnere:

 
Denne email blev sendt til <<E-mailadresse>>
Afmeld nyhedsbrev
Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Kig her

Nordjyllands Historiske Museum
Algade 48, 9000 Aalborg
Tlf.: 99 31 74 00
mail: historiskmuseum@aalborg.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp