Copy
Het complete programma is rond! Super leuk als je ook van de partij bent op zaterdag 12 september.
View this email in your browser

Regulier theater in premiere!

Je ontving een tijdje geleden al onze uitnodiging voor de huiskamer theater avond op de Reguliersgracht in Amsterdam. 

Het complete programma voor zaterdag 12 september is rond!
We verklapten je al dat cabaretier Roel C. Verburg ons komt verblijden met zijn geestige sketches en liedjesprogramma. Nu is ook het voorprogramma rond. Sopraan Dionne en haar pianist brengen o.a. Brecht, Gershwin, Mozart en Strauss ten gehore.

Meld je snel aan
Wil je ook van de partij zijn, wacht dan niet te lang met aanmelden...want de aanmeldingen en betalingen stromen al vrolijk binnen. Graag tot de 12e!

Feestelijke groet van Erik, Petra, Frank en Dorinde.

Sopraan Dionne Brussee
en pianist Pieter Tanis switchen met gemak van klassiek naar jazz 

Geschoold aan het conservatorium in Den Haag, soleert Dionne regelmatig in de Mattheuspassion van Bach. In het concertgebouw vertolkte ze de rol van Theodora (Händel) en zong ze o.a. in Orfeo ed Euridice (Gluck), King Arthur (Purcell) en bij Opera per Tutti. Ook voor jazz en lichte muziek, van o.a. Kurt Weill en Gershwin draait ze haar hand niet om. 'Ingetogen maar vol emotie, stal ze de harten van alle aanwezigen' (De Gelderlander)
Cabaretier Roel C. Verburg
mixt als geen ander stand-up comedy met muziek. 

Gewapend met zijn gitaar speelde Roel met groot succes al in vele theater en op diverse festivals. Ook is hij wekelijks te horen op radio Veronica en 3FM.
Bij hem gaan de grappen in hoog tempo door. Wij zagen hem al in het Comedy theater en lachten ons gek, jullie vast ook. Bekijk hier video's & oordeel zelf.
 

‘In de traditie van Hans Dorrestijn met de muzikale kwaliteit van Spinvis’ (Elsevier)
JA, ik meld me aan voor 12 september!
Zaterdag 12 september gaan we onder de noemer 'Regulier theater' van start met onze eerste huiskamer avond. We willen dit soort feestelijke avonden vol cultureel en culinair plezier samen met vrienden zo'n drie keer per jaar organiseren. 
Inleg:
€ 25 (per persoon/per huiskamer voorstelling) en wij regelen de rest. 
Copyright © 2015 All rights reserved.

Vragen? Mail dan naar: dorinde.van.helden@gmail.com