Copy
Nieuwsbrief projectmanagement & project control   
Nieuwsbrief
December 2013

In deze uitgave

- Eerste nieuwsbrief
- Stakeholdermanagement
- Trainingen 2014
- Verdiepingsworkshops
- Polls
- IT-project control, tips
- Prettige feestdagen

 

Projecten en projectportfolio in control, 2e druk

  

Bestellen
Meer informatie


Blijf op de hoogte

www.projectcontrolling.nl
Friend on Facebook Linkedin
Follow on Twitter Twitter

Eerste nieuwsbrief

Hierbij ontvang je mijn eerste nieuwsbrief Projectmanagement & control. Deze eerste nieuwsbrief wordt gesponsord door Pragmatics.

Artikel stakeholdermanagement

Het artikel: "Succesvol projectmanagement: het hoe en waarom van stakeholdermanagement" is verschenen in het decembernummer van het vakblad Finance & Control van Kluwer.
 

      

Workshops/trainingen in 2014

Wil je meer weten over de vakgebieden projectmanagement & project control, programmamanagement of portfoliomanagement schrijf je dan in voor een van de workshops die in 2014 worden gehouden.

Lees meer 

Verdiepingsworkshops project control 2.0

In 2013 hebben meer dan 200 mensen deelgenomen aan de workshop project control 2.0. Deze workshop werd aangeboden door de Universiteit Maastricht i.s.m. Fagro. In 2014 worden workshops aangeboden die dieper ingaan op de diverse project control onderwerpen. Je kunt zelf aangeven welke workshops je graag zou willen volgen.

Geef jouw voorkeur aan

Polls

De website is verder uitgebreid met polls. Graag ontvang ik jouw mening over de website en de nieuwsbrief. Ook heb ik een aantal vragen over projectmanagement. In totaal zijn het 5 vragen. Het invullen duurt ongeveer 2 minuten.

Ga naar de polls

IT project control, tips

Eind november heb ik voor studenten van de RC-opleiding een college gegeven over IT project control. Is er een verschil tussen regulier project control en IT project control?

Lees de IT project control tips

Prettige feestdagen en het allerbeste voor 2014!

Het jaar 2013 is bijna afgelopen. Ik wens je fijne feestdagen en veel gezondheid, geluk en succesvolle projecten in 2014!
Copyright © 2013 Guido Fröhlichs, All rights reserved.
Schrijf je uit | Update jouw gegevens