Copy
CAP-able: Succesvolle projecten en programma's
Nieuwsbrief
September 2016

In deze uitgave

- Nieuwsbrief september
- Projectfinanciën
- Diverse workshops 
- Project Start Up
- Project recovery
- Stakeholders

 

Projecten en projectportfolio in control, 2e druk

  

Bestellen
Meer informatie


Blijf op de hoogte!

www.cap-able.nl
Friend on Facebook Linkedin
Follow on Twitter Twitter

Nieuwsbrief september 2016

In deze nieuwsbrief lees je meer over diverse interessante workshops en de dienstverlening van CAP-able: CAP-able helpt bij het verder professionaliseren van het werken in projecten en programma’s!

Lees meer

Diverse 1-daagse via MYTY-opleidingen

Meer weten over de financiële aspecten van projectmanagement, het plan van aanpak en projectbeheersing of risicomanagement voor projecten? Deze 1 daagse trainingen worden aangeboden op 3, 4 en 5 oktober in Antwerpen.

Lees meer

Begeleiden Project Start Up en Project recovery


Door een goede project start up vergroot je het succes van een project. Loopt jouw project stroef of is het zelfs vastgelopen, onderzoek dan de oorzaak en voer dan gerichte verbeteringen uit. 

Lees meer

Workshop Financiële aspecten van projecten

Deze workshop (aangeboden via UM en Fagro) is al diverse keren gehouden en werd hoog gewaardeerd. De workshop wordt opnieuw aangeboden op dinsdag 20 september in Maastricht.

Lees meer

Masterclass Stakeholdermanagement via AMI

Stakeholdermanagement is bouwen aan vertrouwen! Deze Masterclass staat stil bij hoe stakeholder management de sleutel kan worden van het succes van jouw project! Heb je interesse, neem dan deel aan ze masterclass op dinsdag 25 oktober in de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Lees meer
 

Verbeter project- en programmamanagement!


De wereld waarin wij leven verandert continu. Wil een organisatie mee blijven doen dan is professioneel project- en programmamanagement en control een must! Het verbeteren van het werken in projecten en programma's gebeurt in 4 stappen.

Lees meer
Copyright © 2016 Guido Fröhlichs, All rights reserved.

Schrijf je uit | Update jouw gegevens