Copy
Hoe voer je succesvol projecten en programma's uit? Lees meer over de trainingen, workshops, consultancy en coaching van CAP-able Change & Projects.
Nieuwsbrief
Juni 2016

In deze uitgave

- Nieuwsbrief juni
- Prezi CAP-able
- Diverse workshops
- Projectfinanciën
- Stakeholders
- Project Start Up
 

Projecten en projectportfolio in control, 2e druk

  

Bestellen
Meer informatie


Blijf op de hoogte!

www.cap-able.nl
Friend on Facebook Linkedin
Follow on Twitter Twitter

Nieuwsbrief juni 2016

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van juni. In deze nieuwsbrief lees je meer over diverse interessante workshops en de dienstverlening van CAP-able.

Lees meer

Verbeter project- en programma-management!


De wereld waarin wij leven verandert continu. Wil een organisatie mee blijven doen dan is professioneel project- en programma-management een must! Het verbeteren van het werken in projecten en programma's gebeurt in 4 stappen.

Lees meer

Diverse 1-daagse via MYTY-opleidingen

Meer weten over de financiële aspecten van projectmanagement, het plan van aanpak en projectbeheersing of risicomanagement voor projecten? Deze 1 daagse trainingen worden aangeboden op 3, 4 en 5 oktober.

Lees meer

Workshop Financiële aspecten van projecten

Deze workshop (aangeboden via UM en Fagro) is al diverse keren gehouden en werd hoog gewaardeerd. De workshop wordt opnieuw aangeboden op dinsdag 20 september in Maastricht.

Lees meer

Masterclass Stakeholdermanagement via AMI

Stakeholdermanagement is bouwen aan vertrouwen! Deze Masterclass staat stil bij hoe stakeholder management de sleutel kan worden van het succes van jouw project! Heb je interesse, neem dan deel aan ze masterclass op dinsdag 25 oktober in Roermond.

Lees meer
 

Project Start Up en vlottrekken vastgelopen projecten


Door een goede project start up vergroot je het succes van een project. Loopt jouw project stroef of is het vastgelopen, onderzoek dan de oorzaak en voer structurele verbeteringen uit. 

Lees meer
Copyright © 2016 Guido Fröhlichs, All rights reserved.

Schrijf je uit | Update jouw gegevens