Copy
Hoe leid je succesvolle projecten en programma's? Lees meer over de trainingen, workshops, consultancy en coaching van CAP-able Change & Projects.
Nieuwsbrief
December 2015

In deze uitgave

- Nieuwsbrief december
- Projectbeheersing
- Stakeholders
- Project Start Up
- Boekbespreking
 

Projecten en projectportfolio in control, 2e druk

  

Bestellen
Meer informatie


Blijf op de hoogte!

www.cap-able.nl
Friend on Facebook Linkedin
Follow on Twitter Twitter

Nieuwsbrief december 2015

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van december. Deze nieuwsbrief gaat in op actualiteiten op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Pragmatics is de sponsor van deze nieuwsbrief.


Lees meer

Workshop plan van aanpak en projectbeheersing

Hoe maak je een goed plan van aanpak, wat is hierbij belangrijk en hoe je beheers je een project? Wil je hierover meer weten, schrijf je dan in voor deze workshop van dinsdag 16 februari op de Universiteit Maastricht.

Lees meer

Masterclass Stakeholdermanagement & communicatie

Het goed managen van het krachtenveld rondom een project, is bepalend voor het succesvol opleveren. Hoe analyseer je deze omgeving en wat is dan de beste manier om de stakeholders te benaderen en met hen te communiceren?

Lees meer
 

Verbeter project- en programma-management!


De wereld waarin wij leven verandert continu. Wil een organisatie mee blijven doen dan is professioneel project- en programma-management een must! Het verbeteren van het werken in projecten en programma's in 4 stappen.

Lees meer

Project Start Ups en begeleiden projecten  


Door een goede project start up vergroot je het succes van een project. Loopt jouw project stroef of is het vastgelopen, onderzoek dan de oorzaak en voer structurele verbeteringen uit. 

Lees meer

Boekbespreking door Peter Storm

Peter Storm (AMI) heeft een boekbespreking geschreven over mijn boek "Projecten en projectportfolio in control, 2e druk".
Copyright © 2015 Guido Fröhlichs, All rights reserved.

Schrijf je uit | Update jouw gegevens