Copy
Wil je succesvol zijn als projectmanager of projectcontroller zijn? Lees meer over de trainingen, workshops en coaching van CAP-able Change & Projects.
Nieuwsbrief
September 2015

In deze uitgave

- Nieuwsbrief september
- Boekbespreking
- Uitslag poll
- Workshops
- Projectenscan 

Projecten en projectportfolio in control, 2e druk

  

Bestellen
Meer informatie


Blijf op de hoogte!

www.cap-able.nl
Friend on Facebook Linkedin
Follow on Twitter Twitter

Nieuwsbrief september 2015

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van september. Deze nieuwsbrief wordt voor de eerste keer verzonden vanuit CAP-able en wordt gesponsord door Pragmatics.


Lees meer

Boekbespreking door Peter Storm

Peter Storm (AMI) heeft een boekbespreking geschreven over mijn boek "Projecten en projectportfolio in control, 2e druk".

Uitslag poll projectmanager en -controller

In het voorjaar/zomer is een onderzoek gedaan en een poll gehouden over de persoonlijkheidsstructuur en competenties van de projectmanager en projectcontroller.  

 Lees meer

Workshop plan van aanpak en projectbeheersing

Wil je weten hoe je een goed plan van aanpak schrijft, wat hierbij belangrijk is, hoe je dit afstemt met de opdrachtgever en hoe je een project beheerst? Schrijf je dan in voor de workshop van dinsdag 17 november op de Universiteit Maastricht.

Lees meer

Workshop financiële aspecten van projecten

Deze workshop (aangeboden via UM en Fagro) is al diverse keren gehouden en wordt opnieuw aangeboden op dinsdag 3 november.

Lees meer

Workshop Project financiën en risicomanagement voor projecten

Twee onderwerpen binnen projectmanagement staan altijd hoog op de agenda, namelijk de financiële aspecten van een project en risicomanagement voor projecten. In deze combi-workshop (donderdag 10 december) komen beide onderwerpen aan bod.

Lees meer

Workshop Stakeholdermanagement & communicatie, IPMA-ZON

Hoe maak je een analyse van de stakeholders van een project en wat is dan de beste manier om de stakeholders te benadereen en met hen te communiceren? Wil je dit weten? Neem dan deel aan deze workshop op dinsdag 1 december.

Lees meer
 

Dienstverlening CAP-able


De nieuwe url www.cap-able.nl is inmiddels live. Lees hier meer over de dienstverlening van CAP-able Change And Projects (CAP-able).

Lees meer

Projectenscan en begeleiden projecten


Lopen projecten wel eens moeilijk? en wil je weten waar dat aan ligt? Een korte scan van jouw project geeft je dit inzicht!

Lees meer
Copyright © 2015 Guido Fröhlichs, All rights reserved.

Schrijf je uit | Update jouw gegevens