Copy
Essentiële oliën nader bekeken
View this email in your browser

Natuurlijk gezond

Beste Hanneke *|LNAME|*

In deze nieuwsbrief staan de essentiële oliën van Young Living centraal. Binnenkort is hier ook nog een workshop over. Dus lees snel verder.
 • Essentiële oliën - Young Living
 • Workshop Young Living essentiële oliën
 • Telefonisch spreekuur
Young Living essentiële oliën
Nieuw bij Kruid of zo zijn de essentiële oliën van Young Living. Maar wat zijn essentiële oliën en wat kunnen we er mee?
 
Wat zijn essentiële oliën?
Essentiële ofwel etherische oliën zijn vluchtige oliën en aromatische verbindingen die gewonnen worden uit bloemen, bomen, wortels, struiken en zaden. Zij zijn belangrijk voor de planten om te groeien, te leven, zich te ontwikkelen en voor het aanpassen van de planten aan het milieu. Essentiële oliën ondersteunen de planten bij afweer van insecten en beschermen ze tegen invloeden van buitenaf en ziektes.
 
Waarom Young Living essentiële olie?
Er is een belangrijk verschil tussen essentiële oliën die goed ruiken en oliën die een therapeutische werking hebben. Onafhankelijke laboratoriumtesten bewijzen dat Young Living essentiële oliën ruim voldoen aan de strengste industriële voorwaarden en ze vaak zelfs overtreffen. Als beschermer van de werking van de planten handhaaft Young Living zeer hoge interne standaarden, gebaseerd op strikte kwaliteitseisen. Deze standaard is bekend als de ‘therapeutische standaard’. Om zich te classificeren voor deze therapeutische standaard moet iedere essentiële olie deze graad van nature behalen, dat wil zeggen zonder hulp of manipulatie, en voldoen aan specifieke criteria op de 4 belangrijkste gebieden: planten, verwerking, puurheid en potentie. Met de Seed-to-Seal garantie overtreft Young Living deze standaard.
 
Seed-to-Seal garantie
Young Living is het enige bedrijf ter wereld dat deze garantie heeft.
Het betekent dat alles in het proces, van het zaaien tot het verzegelen, door Young Living zelf wordt gedaan. Ze werken met zaden van authentieke plantensoorten en er wordt biologisch geteeld. De oliën worden op een lage stoomdruk gedestilleerd. De stoomdestillatie is zuiver, er wordt niets toegevoegd en er worden geen chemicaliën gebruikt. Ook ondergaan de oliën eerst uitvoerige testen in het laboratorium van Young Living en op universiteiten, voordat je de olie kunt bestellen. Young Living essentiële oliën zijn aan strenge procedures en eisen onderworpen om de kwaliteit te garanderen. Young Living heeft wereldwijd eigen boerderijen.
 
Hoe te gebruiken?
Er zijn verschillende toepassingsmogelijkheden met Young Living oliën;
* Op de huid
Breng 1 – 3 druppels (meer is niet altijd beter) aan op de gewenste plek. Volg hierbij de aanbevolen verdunning die op het flesje staat aangegeven. Aanbevolen plaatsen zijn: onderop de voeten, achter de oren, op de polsen, op de voorkant van de hals of aan de basis van je schedel.
Verdunnen kan met ongeraffineerde (biologische) basisoliën, zoals kokosolie, jojoba olie, zonnebloemolie, amandelolie.
Verdun altijd voor kinderen! Maar ook bij een gevoelige huid.
Baby’s: 1-2 druppels essentiële olie op een eetlepel basisolie.
Kinderen 1-5 jaar: 2-3 druppels essentiële olie op een theelepel basisolie.
* Aromatisch
 • Suggesties voor aromatisch gebruik:

 • Verstuif in een diffuser.
 • Doe een druppel in je hand, wrijf met je palmen in een draaiende beweging over elkaar, breng je handen voor je gezicht en adem diep in en uit.
 • Ruik rechtstreeks uit het flesje.
 • Doe een druppel op een watje en klem die in het ventilatiesysteem van je auto.
* Inwendig
Als op het label van een flesje staat aangegeven dat het een ‘dietary supplement' (voedingssupplement) betreft, kun je de olie aan een glas water, een capsule toevoegen, of gebruiken tijdens het koken. Overleg voor inwendig gebruik met een therapeut.
* Verwerkt in bv cosmetische of huishoudelijke producten. Maak bv je eigen bad- en beautyproducten, zoals scrubs, crèmes en badzout met essentiële oliën erin verwerkt. Maar ook kun je er luchtverfrissers mee maken.
 
Alleen maar oliën?
Nee, Young Living prodiceert nog veel meer dan alleen maar flesjes essentiële olie. Er zijn ook voedingssupplementen, sportsupplementen, huishoudelijke artikelen, persoonlijke verzorgingsmiddelen, massage oliën, diffusers etc te bestellen.
Young Living heeft een Premium Starter Kit samengesteld om iedereen op een relatief goedkope manier kennis te laten maken met de meest gebruikte oliën.
Er zitten maar liefst 11 flesjes essentiële olie in: Lavender, Peppermint, Lemon, Frankincense, Thieves, Purification, PanAway, R.C., Di-Gize, Copaiba en Stress Away.*
Daarnaast ontvang je van de top 5-oliën 2 monstertjes (Lemon, Thieves, Peppermint, Lavender, Peace & Calming) en 10 kleine flesjes (2ml) om je enthousiasme te delen met vrienden en kennissen. Je krijgt ook nog twee zakjes NingXia Red (Young Living voedingssupplement) van 60ml per stuk bij, en uiteraard de diffuser!
De diffuser is een echte must have! Je vult de diffuser met water en voegt er een paar druppels essentiële olie aan toe. Er zijn heel veel verschillende toepassingen voor.
* Omdat het om een natuurproduct gaat kan het voorkomen dat een olie niet op voorraad is. Die wordt dan vervangen. Vervangers kunnen zijn: Citrus Fresh, Lemongrass, Peace & Calming en AromaEase.
 
Hoe te bestellen?
De oliën van Young Living zijn te bestellen via Kruid of zo. Ook is het mogelijk dat je via Kruid of zo een eigen account aanmaakt. Dit wordt dan hoor mijn aangemaakt. Zo kun je dan zelf rechtstreeks je producten bestellen en profiteren van leuke kortingen tot 24%. 
Je kunt ook zelf een account aanmaken via deze link. Belangrijk is dan wel dat je mijn distributeursnummer op twee plaatsen invult (bij de vraag of je door iemand bent aanbevolen): 3968300. Alleen dan kan ik je overal mee helpen.
Er zullen regelmatig workshops gegeven worden ter kennismaking met Young Living oliën en ook dan kun je bestellingen plaatsen.
Wil je zelf een workshop organiseren? Dat kan ook; vraag bij Kruid of zo naar de mogelijkheden.
 
Interesse? Stuur een mailtje naar
info@kruidofzo.nl of bel 06-27293029 en ik leg je de mogelijkheden uit.
Meer lezen via de
website en via de Young Living website.


Workshop essentiële oliën van Young Living.
In mijn praktijk werk ik hoofdzakelijk met natuurlijke producten. Essentiële oliën zijn daar een onderdeel van. Graag laat ik je daar kennis mee maken. Met dit prachtige stukje puur natuur met therapeutische kwaliteiten.
 
Tijdens deze workshop ga je kennis maken met de essentiële oliën van Young Living.
 • Waarom juist deze essentiële oliën zo goed en krachtig werken en ze zo bijzonder zijn.
 • De gezondheidsvoordelen worden op een rijtje gezet.
 • Op praktische wijze ga je ondervinden hoe je de oliën toe kunt passen bij bv stress, slaapproblemen, hoofdpijn, spierproblemen, slechte weerstand en andere klachten.
 • Van een aantal oliën wordt heel specifiek de werking uitgelegd.
 • Je gaat zelf ook de oliën ervaren door ruiken, voelen en proeven.
Het gebruik van deze oliën en de manieren waarop je ze kunt inzetten gaat veel verder dan je zou verwachten.
 
Een mooie en vernieuwende kennismaking met een heel mooi product.

Datum:
Donderdag 22 september
19.00-21.30 uur
 
Locatie
Kruid of zo
Oirschotseweg 69, Moergestel
 
Kosten
Introductieprijs van € 20,00, incl koffie/thee/koek. Hierbij zit inbegrepen een eigen gemaakt product en een informatiepakket (folder, de gids "9 Manieren om een goede essentiële olie te herkennen").
 
Opgeven
Hanneke de Brouwer

info@kruidofzo.nl
06-27203029
www.kruidofzo.nl


Telefonisch spreekuur
Vanaf september ga ik het wel erg druk krijgen met het lesgeven, vandaar dat ik dan ook weer beperkter bereikbaar ben voor het telefonisch spreekuur:
Maandag: geen telefonisch in september en oktober.
Dinsdag; geen telefonisch spreekuur tot juli.
Donderdag: beperkt telefonisch spreekuur, omdat ik om de week les geef. Data zullen op de website geplaatst worden.
Je bent vrij om deze nieuwsbrief door te sturen, naar familie, vrienden, bekenden of mogelijk andere geïnteresseerden.
                              
Kruid of zo
Hanneke de Brouwer
Oirschotseweg 69
5066 CH Moergestel
 
06-27293029

info@kruidofzo.nl 
www.kruidofzo.nl 
Aangesloten bij: 
NOAG
Natuurlijk Moerestel
Kruid of zo
Kruid of zo
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Share
Tweet
Share
Forward
Copyright © 2016 Kruid of zo, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp