Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#48 NOVEMBRE-DESEMBRE 2021
Celebrem juntes que el 3 d'octubre fem 20 anys!

Fa 20 anys Creación Positiva neix per treballar a l'àmbit de la promoció de la Salut Sexual i fer efectius els Drets Sexuals. I volem compartir alguns dels esdeveniments que han marcat la nostra experiència, el nostre tarannà i la memòria col·lectiva de l'entitat.
Et convidem a tafanejar en la nostra història mirant el nostre timeline.

Durant aquestes dues dècades #CanviandoParadigmas, destaquem especialment les Jornades sobre la Interrelació entre les Violències Masclistes i el VIH. Us deixem l'històric de les quinze edicions on hem reflexionat i incidit sobre les relacions existents entre les violències masclistes i la infecció pel VIH, posant un èmfasi especial en els factors estructurals de tal interrelació.

Estigueu atentes a les nostres xarxes socials perquè seguim de celebració compartint més materials i accions! 😃
 
I a continuació podeu consultar les activitats grupals d'aquests dos darrers mesos de l'any:

SESSIONS COMPARTIDES DE MINDFULNESS

Estar plenament en l’aquí i l’ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant la ment i el cos aprenem a experimentar el moment present tal i com és. Des de fa molts anys els éssers humans hem buscat i practicat maneres d’aprendre a estar presents.

Aquestes sessions estan pensades per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb experiència prèvia en la tècnica, amb la finalitat de practicar col·lectivament l’art de la meditació.

A cada sessió hi haurà explicacions i exercicis pràctics. Les sessions es realitzaran: dimecres 3 de novembre, 24 de novembre i 15 de desembre de 17:00 a 18:30h.


Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.

TROBADES DE DONES AMB VIH I VIOLÈNCIES MASCLISTES

Sessions de treball col·lectiu sobre Violències Masclistes i VIH, per compartir eines, estratègies, experiències, coneixements, des del suport mutu, el reconeixement de la diversitat, el respecte i la confidencialitat.

Les trobades combinen intercanvi d'idees, experiències i inquietuds, treballs psico-corporals amb els límits, perspectiva feminista. La participació és oberta a dones que ja han estat fent tallers i trobades a Creación Positiva i també a dones que tinguin interès per la proposta i no ens coneguin encara.

Sessions de retrobades: 18 de novembre i 16 de desembre de 17:30 a 19:30h.
 
Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48 i espera resposta amb la confirmació.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són molt limitades (9 participants).

GRUP DE SUPORT PER A JOVES

Espai de trobada i suport per a persones joves amb VIH. Un espai per poder compartir des del respecte, la confidencialitat, la calidesa i el compromís, i orientat a afavorir els seus processos personals de transformació i aprenentatge del fet de viure amb el VIH. 

Ens trobem els dilluns 8 i 22 de novembre, i 13 de desembre de 18:00 a 19:30h.

Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són molt limitades.

GRUP DE SUPORT I ACOLLIDA

Aquest grup, dirigit a dones i homes amb VIH, està orientat a ésser un espai de trobada i suport per a persones que viuen amb VIH, tant si és la primera vegada que es participa en un grup com si ja ho heu fet d’altres vegades. Un espai per a poder parlar de les nostres inquietuds, dubtes i emocions i intercanviar experiències del fet de conviure amb el VIH.

Dilluns 15 i 29 de novembre, i 13 de desembre de 17:00 a 18:00h.

Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són molt limitades.

       DESTAQUEM     

25N: FÚRIA FEMINISTA CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES
Un any més ens unim a la Campanya de 16 Dies d'Activisme contra les Violències vers les Dones, que vincula les efemèrides del 25 de novembre: Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències vers les Dones, 1 de desembre: Dia Mundial de la Sida i 10 de desembre: Dia dels Drets Humans.

Commemorem el 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències vers les Dones, per a visibilitzar el nostre rebuig cap a les diverses formes de violències masclistes que vivim les dones i les persones amb identitats no binàries. T'animem a participar a la manifestació convocada per Novembre Feminista 'Fúria Feminista contra les violències masclistes'. El proper 25N tornem a ocupar els carrers, a les 18:30h a Passeig de Gràcia/Diagonal (Barcelona). Podeu seguir tota la informació del 25N als diferents territoris a través de les xarxes socials de Novembre Feminista (@FemiNovembre).

Estigueu atentes també a les accions relacionades amb l'1 de desembre, Dia Mundial de la Sida, consultant la web i xarxes socials del Comitè 1r de Desembre, Plataforma Unitària d'ONG-SIDA de Catalunya, de la qual formem part. Ben aviat es publicaran el cartell i les activitats d'enguany!

I també ens sumem a la Ruta #YoTrabajoPositivo 2021 que
Trabajando en Positivo organitza del 20 d'octubre al 10 de desembre. Aquest any es commemoren 40 anys dels primers casos de VIH al món. Durant aquestes 4 dècades, la ciència ha avançat molt, però encara ens queda una assignatura pendent: eliminar l'estigma associat al VIH. Us convidem a adherir-vos a la Campaña YoTrabajoPositivo Sin Discriminación por VIH  seguint els passos indicats a la seva web.
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook Estem a Facebook
Estem a Twitter Estem a Twitter
Visita la nostra web! Visita la nostra web!
Youtube Youtube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En cumplimiento de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico y de la Ley Orgánica de Protección de Datos os informamos que si no deseáis continuar recibiendo nuestro boletín informativo os podéis dar de baja en nuestra base de datos clicando aquí
Si tienes sugerencias o comentarios, por favor, envíanos un correo electrónico a: info@creacionpositiva.org
 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp