Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#22 MARÇ-ABRIL 2017
un emocionant i més just 2016!

El 8 de març 'Dia internacional de les Dones' vam fer que, com cada dia, la lluita feminista sigui el nostre camí. Al costat de les companyes de Sida Studi vam penjar la pancarta 'La revolució imparable de les dones!' a la seu de l'entitat.

També vam proposar la campanya "Posar Paraules al 8 de Març" per tal que cada dona pogués exposar i expressar què significa per a ella aquesta efemèride: un dia en que la lluita per la igualtat, la justícia, la pau i el desenvolupament es posa en evidència. Pots veure alguna d’aquestes paraules aquí i a les nostres xarxes socials.

SESSIONS DE PRÀCTICA DE LA MINDFULNESS

Estar plenament en l’aquí i l’ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant la ment i el cos aprenem a experimentar el moment present tal i com és. Des de fa molts anys els éssers humans hem buscat i practicat maneres d’aprendre a estar presents.
Aquestes sessions estan pensades per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb experiència prèvia de pràctica, amb la finalitat de practicar col·lectivament l’art de la meditació.

Les sessions tindran lloc un cop al mes. Els dies previstos són els dijous 16 de març i 27 d'abril de 18 a 19:30h, a la seu de Creación Positiva, al C/ del Carme 16 pral.1ª.

Si us interessa, és necessari que ens ho feu saber, trucant per telèfon al 93 431 45 48. Per ampliar informació, clica aquí.

SESSIÓ DE TROBADA DE LES DONES PARTICIPANTS ALS TALLERS DE VIOLÈNCIES MASCLISTES A CREA

Proposem aquesta nova trobada a les dones que han participat a qualsevol de les edicions anteriors del taller sobre violències masclistes a Crea, un espai on posar en comú i avançar en el cuidado personal des dels coneixements de les pròpies experiències, inquietuds i reptes que relacionen les diverses  i diferents vivències amb les violències masclistes i amb el VIH.

Tindrà lloc el dijous 30 de març de 17:30 a 19:30h, a la seu de Creación Positiva, al C/ del Carme 16 pral.1ª.

DIJOUS POSITIUS

Continuem amb la programació mensual de xerrades a l’entorn d’aspectes relacionats amb el VIH, amb dues propostes noves. Us recordem que aquestes xerrades són obertes a qualsevol persona interessada amb el tema que es tracta:

Dijous 23 de març a les 18h:
L'OLLA A LA PRIMAVERA: NUTRICIÓ I VIH

a càrrec de Pilar Zubiaga (Canvolta).
+ Dijous 20 d'abril a les 18h:
(pendent de confirmar).

TALLER DE SEXUALITAT PER A DONES AMB VIH 

Si ets dona, tens VIH i t'interessaria parlar, aprendre i aprofundir en la vivència de la sexualitat en un espai de confiança, seguretat i confidencialitat on posar en comú dubtes i experiències, aquest és el teu taller!

Es realitzarà els dimecres 19, 26 d'abril i 3 i 10 de maig a la seu de Creación Positiva, al C/ del Carme 16 pral.1ª.
Si estàs interessada en participar en aquest taller, si us plau truqueu-nos a Crea (93 431 45 48) o envia'ns un correu a info@creacionpositiva.org i t'ampliarem la informació. Les places són limitades.

ALTRES ACTIVITATS ON PARTICIPEM 

+ Estem organitzant les XII jornades sobre la interrelació entre violències masclistes i el VIH dirigides a professionals. Aquesta edició posarem la mirada sobre les violències sexuals. Es realitzaran el 14 de març a Madrid. Pots consultar el programa aquí i seguir el transcurs de la jornada a twitter en #violenciassexuales2017.

+ Dins del 61è període de sessions de la Comissió Jurídica i Social de la Dona (CSW) convocada per Nacions Unides. Aquest any, les entitats Creación Positiva i l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB), juntament amb el Fons de Població Mundial de Nacions Unides (UNFPA) organitzem l'acte: Agendes de Drets Sexuals i Reproductius: de l'Agenda 2030 a l'Agenda catalana, el 22 de març a New York.
+info en castcat o en.

       DESTAQUEM         

1 DE MARÇ, DIA DE LA 'ZERO DISCRIMINACIÓ'

Ens sumem, juntament amb el Comitè 1r de Desembre, a la Campanya #ZeroDiscrimination de UNAIDS l'1 de març. Pel respecte a la diversitat, per la tolerància, la igualtat i la lluita contra qualsevol discriminació.
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook
Estem a Twitter
Visita la nostra web!
YouTube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades prement aquí
Si tens suggeriments o comentaris, si us plau, envia’ns un correu electrònic a: info@creacionpositiva.org


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp