Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#25 SETEMBRE-OCTUBRE 2017
DESPRÉS DEL DESCANS, REINICIEM LA MARXA!

DESPRÉS DEL DESCANS, REINICIEM LA MARXA!

Tornem de vacances amb aires renovats i al màxim d'energia. Tenim moltes ganes de posar en marxa les activitats de Crea per a l'últim quadrimestre de l'any.
Us deixem les dates d'inici d'alguna d'aquestes:

COUNSELLING


Com ja sabeu, les sessions de counselling ofereixen suport i recolzament emocional individual en un espai confidencial, on prima el respecte i la intimitat.

Les sessions individuals tornen al seu horari d'atenció habitual, de dilluns a divendres de 10 a 14h i de dilluns a dijous de 16 a 19h, concertant cita prèvia al 93 431 45 48.

GRUPS D'ACOLLIDA I SUPORT
NOU HORARI!

Aquests grups estan orientats a ser un espai de trobada i suport per a persones que viuen amb VIH, tant si és la primera vegada que es participa en un grup com si ja s’ha fet altres vegades.
Estan concebuts per a: 
  • Parlar de les nostres inquietuds, dubtes i emocions.
  • Rebre, oferir i compartir suport emocional.
  • Intercanviar experiències per a viure amb el VIH.
Si t'interessa, truca a Crea al 93 431 45 48, i concertarem una entrevista prèvia, o si ja véns per aquí, comenta-ho amb la teva counsellor. + info.
Reprenem les sessions grupals el dilluns 2 i el dimarts 3 d'octubre, i ho fem amb un nou horari, de 17 a 19h.

GRUPS DE IOGA

Aquest taller consisteix en un sistema d'exercitació de tècniques, postures físiques, respiració i relaxació adaptades a les possibilitats de cada persona. El taller de ioga s'ha dut a terme per una instructora amb més de 10 anys d'experiència.
Hi ha dos grups reduïts d'un màxim de 7 persones que practiquen els dimecres o divendres d’11 a 12h.

Apunta't trucant a Crea a 93 431 45 48, comencem el dimecres 4 i el divendres 6 d'octubre!

SESSIONS COMPARTIDES DE MINDFULNESS

Estar plenament en l’aquí i l’ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant la ment i el cos aprenem a experimentar el moment present tal i com és.

Aquest taller està pensat per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb experiència prèvia de pràctica, amb la finalitat de practicar col·lectivament l’art de la meditació.

Es realitzen un cop al mes. La primera sessió després de l'estiu és el dijous 26 d'octubre de 17:30 a 19h, a la seu de Creación Positiva, al C/ del Carme 16 pral.1ª. Per ampliar informació, clica aquí.

DIJOUS POSITIUS

Després de la pausa estiuenca, reiniciem la programació de xerrades mensuals al voltant d'aspectes relacionats amb el VIH, amb una nova proposta:

+ Dijous 19 d'octubre a les 18h:
EFECTES SECUNDARIS DELS TRACTAMENTS ANTIRETROVIRALS
a càrrec de Francesc Martínez (gTt-VIH).

Us recordem que aquestes xerrades són obertes a qualsevol persona interessada en el tema que es treballa en cada sessió.

ALTRES ACTIVITATS ON PARTICIPEM 

+ Aquest divendres, 8 de setembre a la tarda, impartim formació sobre el Protocol contra agressions masclistes i LGTBIfòbiques a la Festa Major d'Horta.

+ També impartim la formació sobre Violències Sexuals en espais públics d'oci a Tarragona el 27 de setembre i 4 d'octubre, per compartir amb els professionals dels circuits de violència masclista recursos teòrics, ètics i pràctics per a la prevenció, detecció, atenció i recuperació davant situacions de violències sexuals als espais públics en contextos festius i/o d'oci. + info

+ Al mes d'octubre continuem les formacions 'Abordatge de les Violències Sexuals' dirigides a professionals de serveis socials, serveis d'informació i atenció a dones i altres serveis especialitzats:
  • Curs sobre abordatge de les violències sexuals a Castelldefels, els dimarts 3, 10, 24 i 31 d'octubre de 10 a 14h.
  • Curs sobre abordatge de les violències sexuals per a Policia Local de Terrassa, del 17 al 20 d'octubre de 9 a 13h.

       DESTAQUEM         

28S - DIA MUNDIAL D'ACCIÓ PER A L'ACCÉS A
L'AVORTAMENT SEGUR I LEGAL
Com cada 28 de setembre, reivindiquem el Dia Mundial d'Acció per a l'Accés a l'Avortament Segur i Legal i ens sumem a la Campanya internacional de la WGNRR que enguany porta el lema 'Resistir i persistir! Els nostres cossos, els nostres avortaments, els nostres drets'. Podeu seguir i participar en les diverses accions que es duran a terme, consultant el web de la Campanya 28S o en xarxes socials amb el hashtag #IResistWePersist.

Al llarg d'aquest mes també es realitzen altres accions per exigir que els Drets Sexuals i Reproductius (DSiR) siguin respectats i protegits per garantir la salut sexual de totes:
  • 4 de setembre: Dia Mundial de la Salut Sexual.
  • 26 de setembre: Dia Mundial de l’Anticoncepció.
  • 28 de setembre: Dia Mundial per a l'Accés a l'Avortament.
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook
Estem a Twitter
Visita la nostra web!
YouTube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades prement aquí
Si tens suggeriments o comentaris, si us plau, envia’ns un correu electrònic a: info@creacionpositiva.org


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp