Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#17 MAIG-JUNY 2016
un emocionant i més just 2016!

DRETS, SEXUALITATS I SALUT

En els propers mesos es commemoren dues dates importants: el 28 de maig el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones  i el 28 de juny el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+.

Dues dates per a l’acció en defensa dels drets que ens recorden la transcendència de la consciència crítica, de la mobilització i de la reivindicació dels drets per a totes les persones sense discriminació per raó de sexe, identitat i/o opció sexual.

Us animem a participar a les activitats que es vagin organitzant per a commemorar aquestes dates i, per això, us mantindrem informades i informats a la pàgina de facebook, twitter i a la nostra web.

GRUPS D'ACOLLIDA I SUPORT

Aquests grups estan orientats a ser un espai de trobada i recolzament per a persones que viuen amb el VIH, tant si és la primera vegada que es participa en un grup com si ja s’hi ha participat altres vegades. Es reuneixen els dilluns o els dimarts i estan concebuts per a:
  • Parlar de les nostres inquietuds, dubtes i emocions.
  • Rebre, oferir i compartir suport emocional.
  • Intercanviar experiències per viure amb el VIH.
Si t’interessa, truca a Crea al 93 431 45 48, i concretem una entrevista prèvia, o si ja vens per aquí, ho pots comentar amb la teva counsellor.
Per ampliar la informació o veure el calendari de sessions, clica aquí.

APARAULADES:
TALLER DE VIOLÈNCIES PER A DONES AMB VIH

Un taller sobre violències masclistes i VIH, on podem posar en comú, valorar i transformar les nostres experiències, inquietuds i reptes, tot això des del tenir cura, els coneixements i les vivències.

Amb una mirada compromesa i oberta, explorarem com marcar els límits ens permet vivències de major llibertat i satisfacció, i treballarem amb aquells aspectes que posen en joc emocions, creences, memòries, salut, relacions, recursos, expectatives i altres aspectes de la nostra vida.
Treballarem amb eines que ens ajudin a mirar, comprendre i transformar, i tenint en compte també que les experiències doloroses, estressants o incomprensibles requereixen un abordatge des del tenir cura, l’escolta i la implicació.

El taller es realitzarà els dilluns 30 de maig, 6, 13 i 20 de juny de 12 a 14hs i la sessió de tancament del 27 de juny. Per ampliar informació, clica aquí.
Per a inscriure’t truca’ns al 93 431 45 48 i concertarem una entrevista prèvia al taller.
 

SESSIONS COMPARTIDES DE LA MINDFULNESS

Estar plenament en l’aquí i l’ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant la ment i el cos aprenem a experimentar el moment present tal i com és. Des de fa molts anys els éssers humans hem buscat i practicat maneres d’aprendre a estar presents.
Aquestes sessions estan pensades per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb experiència prèvia de pràctica, amb la finalitat de practicar col·lectivament l’art de la meditació.

Les sessions tindran lloc un cop al mes. Els dies previstos són els dijous 5 de maig, 2 de juny i 7 de juliol de 18 a 19:30h, a la seu de Creación Positiva, al C/del Carme 16 pral.1ª.

Si us interessa, és necessari que ens ho feu saber trucant per telèfon al 93 431 45 48. Per ampliar informació, clica aquí.

DIJOUS POSITIUS

Continuem amb la programació mensual de xerrades a l’entorn d’aspectes relacionats amb el VIH, amb dues propostes noves. Us recordem que aquestes xerrades són obertes a qualsevol persona interessada amb el tema que es tracta:

Dijous 19 de maig a les 18h:
ACTUALITZACIÓ DE TRACTAMENTS 
a càrrec de Francesc Martínez (gTt).

Dijous 16 de juny a les 18 h:
ENFRONT DE L’HOMOFÒBIA, DRETS 
a càrrec de... (pendent de confirmar)
 

ALTRES ACTIVITATS ON PARTICIPEM 

Dins del projecte AgendesSexuals el proper divendres 6 de maig participem en l'Acció parlamentària pel dret a la salut de l'Intergrup de Població, Desenvolupament i Salut Reproductiva del Parlament de Catalunya.
En aquesta sessió es realitzaran diferents intervencions en relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible: DSiR a l'agenda global i a l'agenda catalana.

Per a més informació o si vols assistir a aquesta sessió parlamentària que tindrà lloc de 12 a 14hs al Parlament de Catalunya, clica aquí.

       DESTAQUEM         

jornades feministes'RADICAL-MENT FEMINISTES'

Us convidem a participar en les jornades “Radical-ment feministes” que tindran lloc a Barcelona, els dies 3, 4 i 5 de juny de 2016 al Campus Ciutadella de la UPF (Edifici Roger de Llúria).

Una trobada gran, àmplia, oberta, divertida, creativa, flexible… de dones, lesbianes i trans, grups i col·lectius feministes, on totes les formes de pensament, sentir, fer, tots els orígens, les identitats i les opcions vitals i sexuals hi estan convocades. Unes jornades per crear espais físics, mentals i simbòlics que ens facin viure, conèixer i sentir tota la riquesa que constitueixen els feminismes. + Informació
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook
Estem a Twitter
Visita la nostra web!
YouTube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades prement aquí
Si tens suggeriments o comentaris, si us plau, envia’ns un correu electrònic a: info@creacionpositiva.net