Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#49 GENER-FEBRER 2022
Comencem l'any, desitjant-vos un 2022 on totes tinguem dret a una vida digna, lliure de totes les violències.

Us deixem les activitats presencials que hem programat pels primers mesos de l'any. Tingueu en compte que totes les activitats grupals estan condicionades pel transcurs de la pandèmia. Estarem pendents i us avisarem dels possibles canvis degut a les restriccions Covid-19.

I com a regal de començament d'any, us convidem a visitar l'exposició virtual 'Kintsugi: l'art d'estimar les nostres cicatrius' fruit dels tallers de Kintsugi que s'han anat fent a l'entitat els darrers anys. Podeu veure-la aquí!

ESPAI DE CURES EN L’ENCREUAMENT
VIOLÈNCIES MASCLISTES I VIH

Sessions de treball col·lectiu sobre Violències Masclistes i VIH, per compartir eines, estratègies, experiències, coneixements, des del suport mutu, el reconeixement de la diversitat, el respecte i la confidencialitat.

Les trobades combinen intercanvi d'idees, experiències i inquietuds, treballs psico-corporals amb els límits, perspectiva feminista. La participació és oberta a dones que ja han estat fent tallers i trobades a Creación Positiva i també a dones que tinguin interès per la proposta i no ens coneguin encara.

Sessions de retrobades: dijous 20 de gener, 17 de febrer i 17 de març de 17:30 a 19:30h.
 
Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor, truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48 o envia un mail a crea@creacionpositiva.org i espera resposta amb la confirmació.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són molt limitades (9 participants). +info

GRUP DE SUPORT PER A JOVES

Espai de trobada i suport per a persones joves amb VIH. Un espai per poder compartir des del respecte, la confidencialitat, la calidesa i el compromís, i orientat a afavorir els seus processos personals de transformació i aprenentatge del fet de viure amb el VIH. 

Ens trobem els dilluns 24 de gener, 7 i 21 de febrer, 7 i 21 de març de 18:00 a 19:30h.

Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són molt limitades.

GRUP DE SUPORT I ACOLLIDA

Aquest grup, dirigit a dones i homes amb VIH, està orientat a ésser un espai de trobada i suport per a persones que viuen amb VIH, tant si és la primera vegada que es participa en un grup com si ja ho heu fet d’altres vegades. Un espai per a poder parlar de les nostres inquietuds, dubtes i emocions i intercanviar experiències del fet de conviure amb el VIH.

Dilluns 31 de gener, 14 i 28 de febrer, 14 i 28 de març de 17:00 a 18:00h.

Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són molt limitades.

SESSIONS COMPARTIDES DE MINDFULNESS

Estar plenament en l’aquí i l’ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant la ment i el cos aprenem a experimentar el moment present tal i com és. Des de fa molts anys els éssers humans hem buscat i practicat maneres d’aprendre a estar presents.

Aquestes sessions estan pensades per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb experiència prèvia en la tècnica, amb la finalitat de practicar col·lectivament l’art de la meditació.

A cada sessió hi haurà explicacions i exercicis pràctics. Les sessions es realitzaran un cop al mes: dimecres 26 de gener, 23 de febrer i 23 de març 
de 17:00 a 18:30h.

Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.

       DESTAQUEM     

CAMPANYA 'VISIBILIZANT LES VIOLÈNCIES MASCLISTES'
“#20AnysPelsDrets - Visibilitzant les Violències Masclistes” és la campanya que compartim des de Creación Positiva: una narrativa del nostre dia rere dia des de fa ja dues dècades treballant pels Drets, sobretot pels Drets Sexuals, visibilitzant el que és invisible, des de la perspectiva dels Drets Humans, des de la reivindicació i especialment dels Drets Sexuals i Reproductius. Des de la incidència política. Des del feminisme.

Amb aquest material fem un exercici de memòria, d’avaluació del treball realitzat, del construït en xarxes i dels nous paradigmes que han sorgit pels objectius col·lectius, al costat d’unes altres i altres, per a nomenar els nostres drets i posar-los allà on correspon en les nostres vides, sempre lliures de violències.

Formada per 3 càpsules audiovisuals i un teaser, aquesta campanya l’hem elaborat amb la finalitat de sensibilitzar i reflexionar sobre els nostres drets sexuals i de com la interrelació del VIH i les violències masclistes (especialment les violències sexuals) han generat tot un paradigma de lluita i treball pels drets de totes. Us animem a veure-la i compartir-la!
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook Estem a Facebook
Estem a Twitter Estem a Twitter
Visita la nostra web! Visita la nostra web!
Youtube Youtube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En cumplimiento de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico y de la Ley Orgánica de Protección de Datos os informamos que si no deseáis continuar recibiendo nuestro boletín informativo os podéis dar de baja en nuestra base de datos clicando aquí
Si tienes sugerencias o comentarios, por favor, envíanos un correo electrónico a: info@creacionpositiva.org
 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp