Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#23 MAIG-JUNY 2017
un emocionant i més just 2016!
Com cada any aquests mesos commemorem dues dates importants: el 28 de maig Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones i el 28 de juny Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+, que ens recorden la necessitat de consciència crítica, mobilització i reivindicació en la defensa de drets perquè totes les persones puguin exercir-los sense ser discriminades per raó de sexe, identitat i/o opció sexual.

Us animem a participar en les accions que es vagin organitzant per celebrar aquestes dates i que podreu consultar a través de la nostra pàgina de facebook, twitter i web.

GRUPS D'ACOLLIDA I SUPORT

El mes d'abril hem començat les sessions corresponents al segon trimestre dels grups de suport i acollida que es reuneixen els dilluns o els dimarts. Aquests grups estan orientats a ser un espai de trobada i suport per a persones que viuen amb VIH, tant si és la primera vegada que es participa en un grup com si ja s’ha fet altres vegades, i els seus objectius són:
  • Parlar de les nostres inquietuds, dubtes i emocions.
  • Rebre, oferir i compartir suport emocional.
  • Intercanviar experiències per viure amb el VIH.
Si t'interessa, truca a Crea al 93 431 45 48, i concertarem una entrevista prèvia, o si ja véns per aquí, comenta-ho amb la teva counsellor.
Per ampliar informació o veure el calendari de sessions, clica aquí.

DIJOUS POSITIUS

Continuem amb la programació mensual de xerrades a l’entorn d’aspectes relacionats amb el VIH, amb dues propostes noves. Us recordem que aquestes xerrades són obertes a qualsevol persona interessada amb el tema que es tracta:

Dijous 18 de maig a les 18h:
COM ACTUEN ELS TRACTAMENTS ANTIRETROVIRALS 
a càrrec de Francesc Martínez (gTt-VIH).
+ Dijous 29 de juny a les 18h:
L'OLLA A L'ESTIU: NUTRICIÓ I VIH 
(pendent de confirmar).

SESSIONS COMPARTIDES DE LA MINDFULNESS

Estar plenament en l’aquí i l’ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant la ment i el cos aprenem a experimentar el moment present tal i com és. Des de fa molts anys els éssers humans hem buscat i practicat maneres d’aprendre a estar presents.

Aquestes sessions mensuals estan pensades per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb experiència prèvia de pràctica, amb la finalitat de practicar col·lectivament l’art de la meditació.

Excepcionalment, aquest mes la sessió es realitzarà el dimecres 24 maig de 18 a 19:30h, a la seu de Creación Positiva, al C/ del Carme 16 pral.1ª. Per ampliar informació, clica aquí.

DESCOBRINT ELS LÍMITS
TALLER PER A DONES QUE VIUEN AMB VIH

Un taller on posar en comú i avançar, des de la cura i els coneixements, sobre experiències, inquietuds i reptes que relacionen vivències amb les violències masclistes i viure amb VIH, posant en relleu les diferents i diverses vivències i recursos de cadascuna.
Explorarem com marcar límits ens permet vivències de major llibertat i satisfacció, i posarem en joc emocions, creences, memòries, salut, relacions, recursos, expectatives i altres aspectes de la nostra vida amb la intenció que el taller generi experiències reparadores.

El taller es realitzarà els dijous 25 maig, 1, 8, 15 i 22 de juny de 17:30 a 19:30h a la seu de Creación Positiva, C / del Carme 16 pral. 1a. 08001 Bcn.
Per a més informació o per inscriure't, contacta amb Crea trucant al 93 431 45 48.

ALTRES ACTIVITATS ON PARTICIPEM 

+ La nostra companya Ita Maragall participa a la VI Jornada sobre l'atenció bio-psico-social de menors, joves i famílies que viuen amb VIH, organitzada per la Fundación Lucía. Tindrà lloc el divendres 19 de maig a la seu de Caixaforum de Barcelona. Pots consultar aquí el programa i si t'interessa participar-hi, omple el formulari i envia'l a jornada.fundaciolucia@gmail.com.

+ Amb motiu del 28 de maig, Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones, en breu podreu consultar a la nostra web i xarxes socials el programa d'actes de la campanya '20 anys fent xarxa' de la Xarxa de Dones per la Salut de la qual formem part.

       DESTAQUEM         

BLOC 'AGENDA 2030 FEMINISTA'
Aquest bloc és una eina comunicativa i un instrument de rendició de comptes de l'aliança entre les associacions APFCIB i Creación Positiva, i forma part del projecte Drets Sexuals i Reproductius a l'Agenda Global i a l'Agenda de Catalunya.

Es tracta d'un projecte d'incidència política per seguir treballant els drets sexuals i reproductius a l'agenda global i a l'agenda de Catalunya, així com de la ciutat de Barcelona en particular. És un projecte pioner en tant que apropa l'agenda 2030 des d'una perspectiva feminista i contribueix a garantir la defensa dels drets sexuals i reproductius a les agendes locals.
Visita el bloc agenda2030feminista.wordpress.com!
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook
Estem a Twitter
Visita la nostra web!
YouTube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades prement aquí
Si tens suggeriments o comentaris, si us plau, envia’ns un correu electrònic a: info@creacionpositiva.org


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp