Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#46 JULIOL-AGOST 2021
Marxem de vacances per agafar energies!

Al setembre tornarem a reprendre l'atenció individual i us deixem la programació provisional d'activitats grupals a la tornada de vacances, així com dos nous tallers:
 • Grup de suport per a joves:
  dilluns 13 i 27 de setembre, 11 i 25 d'octubre, 8 i 22 de novembre, i 13 de desembre de 18:00 a 19:30h.
 • Grup de suport i acollida:
  dilluns 20 de setembre, 4 i 18 d'octubre, 15 i 29 de novembre, i 13 de desembre de 17:00 a 18:00h.
 • Sessions compartides de Mindfulness:
  dimecres 6 d'octubre, 3 de novembre, 24 de novembre i 15 de desembre de 17:00 a 18:30h.
 • Sessions de trobades de dones amb VIH i violències masclistes:
  dijous 21 d'octubre, 18 de novembre i 16 de desembre de 17:30 a 19:30h.
I com som bruixes però no endevines, atenció: les activitats de l'agenda de setembre estan pensades en les condicions actuals però es poden modificar per les mesures sanitàries de la Covid-19 que et comunicaríem a partir del 2 de setembre a través de la nostra web i xarxes socials.

Bon estiu companyes!

TALLER DE KINTSUGI:
L’ART D’ESTIMAR LES NOSTRE CICATRIUS

El kintsugi és una tècnica d’origen japonès que es fa servir per reparar les fractures de la ceràmica amb una resina barrejada amb pols d’or.
Aquest taller està orientat a compartir un treball emocional per facilitar processos personals de transformació, mostrant les nostres fragilitats i imperfeccions. Mitjançant un procés de reparació, fem visibles i remarquem les cicatrius, de tal manera que fem ressonar una gran fortalesa que es desprèn del simple fet de mostrar les cicatrius amb dignitat.

El taller està dirigit a dones que viuen amb el VIH i es realitzarà els dimecres 8, 15, 22 i 29 de setembre de 17:30 a 19:00h.

Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són molt limitades.
Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.

TALLER: LES DONES PARLEM DE SEXUALITATS 

Un espai per a reflexionar sobre la sexualitat com una font d’autoconeixement, de vivències i de plaer, i identificar els vincles entre sexualitat i relacions igualitàries des de una concepción de les sexualitats com un eix vertebrador de la nostra identitat personal i social.

Taller dirigit a dones amb VIH que es realitzarà els dijous 23 i 30 de setembre, i 14 d’octubre de 18:00 a 20:00h.

Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48 abans del 20 de setembre.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són molt limitades.

MEMÒRIA ANUAL DE CREACIÓN POSITIVA

Si encara no has llegit la nostra Memòria Anual 2020 pots fer-ho aquí.
Aquest document viu resumeix els projectes i activitats que hem impulsat directament, altres en què hem col·laborat, així com diverses iniciatives en les quals ens hem involucrat en l'últim any.

Gràcies a totes les persones que, amb el seu compromís i suport, fan possible un any més d'aprenentatges, de cures i de canvi de paradigmes!

ATENCIÓ A DONES PRIVADES DE LLIBERTAT
A CENTRES PENITENCIARIS

Ens anem de vacances però durant el mes de juliol i agost continuem intervenint a presons amb el Programa d'Informació i Suport emocional en temes de VIH i salut sexual a dones privades de llibertat.

Dins dels centres penitenciaris CPDB i Brians I s'ofereix un espai d'atenció individual, un espai segur i confidencial on poder treballar aspectes relacionats amb el VIH i la salut sexual, tant a nivell de prevenció i cura, com de la recuperació.

       DESTAQUEM     

INFORME ‘BARCELONA AMB MIRADES DE DONES:
UNA CIUTAT FEMINISTA?’
La pandèmia de la Covid-19 i les restriccions imposades per pal·liar-la, sobretot en espais d’ús públic, han provocat canvis significatius en el comportament social, en la manera de relacionar-nos i en l’ús que fem d’aquests espais, uns canvis que han modificat la ciutat de Barcelona i la manera com ens hi relacionem. 

Els espais urbans no segurs redueixen la capacitat que tenen les dones i les nenes de participar en la vida pública, laboral i educativa, limitant significativament el seu accés a serveis essencials i el seu aprofitament d’oportunitats culturals i d’oci. És per aquesta raó que des de les entitats Àmbit Prevenció, Col·lectiu Punt 6 i Creación Positiva, creiem essencial fer una anàlisi d’aquests canvis amb una perspectiva de gènere i interseccionalitat per tal de saber com han afectat a les dones i persones no binàries i pal·liar-ne els efectes.

Per fer-ho, es va realitzar l’enquesta “Barcelona amb mirades de dones: una ciutat feminista?” que, a través de 30 preguntes, recull informació sobre la relació entre el canvi de rutines, maneres de fer i usos provocat per les restriccions imposades per la crisi de la Covid-19 i la sensació d’inseguretat de les dones i persones no binàries vers les violències masclistes en els espais públics de Barcelona.

Podeu consultar l'informe amb els resultats de l'enquesta a la nostra pàgina web.
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook Estem a Facebook
Estem a Twitter Estem a Twitter
Visita la nostra web! Visita la nostra web!
Youtube Youtube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En cumplimiento de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico y de la Ley Orgánica de Protección de Datos os informamos que si no deseáis continuar recibiendo nuestro boletín informativo os podéis dar de baja en nuestra base de datos clicando aquí
Si tienes sugerencias o comentarios, por favor, envíanos un correo electrónico a: info@creacionpositiva.org
 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp