Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#54 NOVEMBRE-DESEMBRE 2022
Un any més ens unim a la Campanya de 16 Dies d'Activisme contra les Violències vers les Dones, que vincula les efemèrides del 25 de novembre: Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències vers les Dones, 1 de desembre: Dia Mundial de la Sida i 10 de desembre: Dia dels Drets Humans.

Commemorem el 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències vers les Dones, per a visibilitzar el nostre rebuig cap a les diverses formes de violències masclistes que vivim les dones i les persones amb identitats no binàries. T'animem a participar a la manifestació convocada per 
Novembre Feminista 'Ocupem juntes els carrers'. El proper 25N tornem a ocupar els carrers, a les 18:30h a Passeig de Gràcia/Diagonal (Barcelona). Podeu seguir tota la informació del 25N als diferents territoris a través de les xarxes socials de Novembre Feminista (@FemiNovembre).

Estigueu atentes també a les accions relacionades amb l'1 de desembre, Dia Mundial de la Sida, consultant la web i xarxes socials del Comitè 1r de Desembre, Plataforma Unitària d'ONG-SIDA de Catalunya, de la qual formem part. Ben aviat es publicaran el cartell i les activitats d'enguany!

NOU ESPAI DE SUPORT: 'COM ESTÀ EL PATI'

'Com està el pati' és una proposta de trobades en grup adreçat a persones amb VIH que volen tenir la possibilitat de trobar-se amb altres persones que viuen amb el VIH.
Un espai orientat a donar suport a través del procés grupal i l’abordatge d’aspectes profunds en relació a la vivència del VIH.

És un espai grupal obert on la l’assistència és lliure i per tant les sessions seran independents entre elles. Estarà dinamitzat per una professional de l’equip de Creación Positiva i tindrà una periodicitat trimestral. Les trobades coincidiran amb les quatre estacions:
  • L’espai de tardor, dilluns 21 de novembre de 2022.
  • L’espai d’hivern (pendent de calendaritzar pel grup).
  • L’espai de primavera (pendent de calendaritzar pel grup).
  • L’espai d’estiu (pendent de calendaritzar pel grup).
Per a més informació, pots consultar la nostra web i/o contactar al telèfon 93 431 45 48. Us hi esperem!

GRUP DE SUPORT PER A JOVES

Espai de trobada i suport per a persones joves amb VIH. Un espai per poder compartir des del respecte, la confidencialitat, la calidesa i el compromís, i orientat a afavorir els seus processos personals de transformació i aprenentatge del fet de viure amb el VIH. 

Ens trobem els dilluns 14 i 28 de novembre de 18:00 a 19:30h.

Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són limitades.

GRUP DE SUPORT I ACOLLIDA

Aquest grup, dirigit a dones i homes amb VIH, està orientat a ésser un espai de trobada i suport per a persones que viuen amb VIH, tant si és la primera vegada que es participa en un grup com si ja ho heu fet d’altres vegades. Un espai per a poder parlar de les nostres inquietuds, dubtes i emocions i intercanviar experiències del fet de conviure amb el VIH.

Dimarts 8, 15, 22 i 29 de novembre de 17:00 a 18:00h.

Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són limitades.

SESSIONS DE IOGA

Aquest taller consisteix en un sistema d'exercitació de tècniques, postures físiques, respiració i relaxació adaptades a les possibilitats de cada persona. El taller de ioga és dut a terme per una instructora amb més de 10 anys d'experiència.

Hi ha dos grups reduïts que practiquen els dimecres o divendres de 11:00 a 12:00h:
  • Dimecres 2, 9, 16, 23 i 30 de novembre.
  • Divendres 4, 11, 18 i 25 de novembre.
Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són limitades.

SESSIONS COMPARTIDES DE MINDFULNESS

Estar plenament en l’aquí i l’ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant la ment i el cos aprenem a experimentar el moment present tal i com és. Des de fa molts anys els éssers humans hem buscat i practicat maneres d’aprendre a estar presents.

Aquestes sessions estan pensades per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb experiència prèvia en la tècnica, amb la finalitat de practicar col·lectivament l’art de la meditació.

A cada sessió hi haurà explicacions i exercicis pràctics. Les sessions es realitzaran un cop al mes: dimecres 23 de novembre i 14 de desembre de 17:00 a 18:00h.


Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són limitades.

ESPAI DE CURES EN L’ENCREUAMENT VIOLÈNCIES MASCLISTES I VIH

Sessions de treball col·lectiu sobre Violències Masclistes i VIH, per compartir eines, estratègies, experiències, coneixements, des del suport mutu, el reconeixement de la diversitat, el respecte i la confidencialitat.

Les trobades combinen intercanvi d'idees, experiències i inquietuds, treballs psico-corporals amb els límits, perspectiva feminista. La participació és oberta a dones que ja han estat fent tallers i trobades a Creación Positiva i també a dones que tinguin interès per la proposta i no ens coneguin encara.

Sessions de retrobades: dijous 24 de novembre i 15 de desembre de 17:30 a 19:30h.
 
Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48 i espera resposta amb la confirmació.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són limitades (9 participants).

       DESTAQUEM     

RUTA #YoTrabajoPositivo Sense Discriminació pel VIH 2022
Contra l'estigma i la discriminació associats al VIH, un any més ens sumem a la RUTA #YoTrabajoPositivo que Trabajando en Positivo organitza del 24 d'octubre a l'1 de desembre per a defensar els drets laborals de les persones que viuen amb el VIH. Tot i els avenços en els darrers anys, l'estigma i la discriminació en l'àmbit laboral de les persones amb VIH continua sent un greu problema.

La campanya difondrà missatges a favor de la inclusió, la sostenibilitat, la igualtat, la no-discriminació i la salut a través de diversos canals. Us animem a veure i compartir els vídeos de la Campanya #YoTrabajoPositivo Sense Discriminació pel VIH i a sumar-vos-hi seguint els passos indicats a la seva web!
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook Estem a Facebook
Estem a Twitter Estem a Twitter
Visita la nostra web! Visita la nostra web!
Youtube Youtube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En cumplimiento de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico y de la Ley Orgánica de Protección de Datos os informamos que si no deseáis continuar recibiendo nuestro boletín informativo os podéis dar de baja en nuestra base de datos clicando aquí
Si tienes sugerencias o comentarios, por favor, envíanos un correo electrónico a: info@creacionpositiva.org
 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp