Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#47 SETEMBRE-OCTUBRE 2021
Estem molt contentes de tornar amb energies renovades i ganes de continuar canviant paradigmes. I vosaltres?

El món dona moltes voltes, però l’agenda que tenim programada per a setembre i octubre es desenvolupa sense canvis en la nostra àrea d’atenció individual i també en la programació d’activitats grupals.


Us animem a participar en les següents activitats que estan a punt de començar!

TALLER: LES DONES PARLEM DE SEXUALITATS 

Un espai per a reflexionar sobre la sexualitat com una font d’autoconeixement, de vivències i de plaer, i identificar els vincles entre sexualitat i relacions igualitàries des de una concepción de les sexualitats com un eix vertebrador de la nostra identitat personal i social.

Taller dirigit a dones amb VIH que es realitzarà els dijous 23 i 30 de setembre, 7 i 14 d’octubre de 18:00 a 20:00h.

Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són molt limitades.

SESSIONS COMPARTIDES DE MINDFULNESS

Estar plenament en l’aquí i l’ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant la ment i el cos aprenem a experimentar el moment present tal i com és. Des de fa molts anys els éssers humans hem buscat i practicat maneres d’aprendre a estar presents.

Aquestes sessions estan pensades per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb experiència prèvia en la tècnica, amb la finalitat de practicar col·lectivament l’art de la meditació.

A cada sessió hi haurà explicacions i exercicis pràctics. Les sessions es realitzaran un cop al mes: dimecres 6 d'octubre, 3 de novembre, 24 de novembre i 15 de desembre de 17:00 a 18:30h.


Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.

TROBADES DE DONES AMB VIH I VIOLÈNCIES MASCLISTES

Sessions de treball col·lectiu sobre Violències Masclistes i VIH, per compartir eines, estratègies, experiències, coneixements, des del suport mutu, el reconeixement de la diversitat, el respecte i la confidencialitat.

Les trobades combinen intercanvi d'idees, experiències i inquietuds, treballs psico-corporals amb els límits, perspectiva feminista. La participació és oberta a dones que ja han estat fent tallers i trobades a Creación Positiva i també a dones que tinguin interès per la proposta i no ens coneguin encara.

Sessions de retrobades: dijous 21 d’octubre, 18 de novembre i 16 de desembre de 17:30 a 19:30h.
 
Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48 i espera resposta amb la confirmació.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són molt limitades (9 participants).

GRUP DE SUPORT PER A JOVES

Espai de trobada i suport per a persones joves amb VIH. Un espai per poder compartir des del respecte, la confidencialitat, la calidesa i el compromís, i orientat a afavorir els seus processos personals de transformació i aprenentatge del fet de viure amb el VIH. 

Ens trobem els dilluns 13 i 27 de setembre, 11 i 25 d'octubre, 8 i 22 de novembre, i 13 de desembre de 18:00 a 19:30h.

Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són molt limitades.

GRUP DE SUPORT I ACOLLIDA

Aquest grup, dirigit a dones i homes amb VIH, està orientat a ésser un espai de trobada i suport per a persones que viuen amb VIH, tant si és la primera vegada que es participa en un grup com si ja ho heu fet d’altres vegades. Un espai per a poder parlar de les nostres inquietuds, dubtes i emocions i intercanviar experiències del fet de conviure amb el VIH.

Dilluns 20 de setembre, 4 i 18 d'octubre, 15 i 29 de novembre, i 13 de desembre de 17:00 a 18:00h.

Si et sembla que et pot interessar, parla-ho amb la teva counsellor o truca a Creación Positiva al telèfon 93 431 45 48.
Per tal de cuidar l’espai i fer-lo segur amb les mesures de protecció de la Covid-19, les places són molt limitades.

       DESTAQUEM     

28S: PEL DRET A L’AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT
A CATALUNYA I ARREU
Un any més, ens sumem a la Campanya Internacional de la WGNRR "Safe Abortion Is Essential Healthcare" i a la Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït. Volem reivindicar el 28 de setembre, Dia Mundial d'Acció per a l'Accés a l'Avortament Segur i Legal, per a acabar amb les amenaces i obstacles a Catalunya i a tot arreu. Pots llegir el manifest pel Dret a l'Avortament Lliure i Gratuït aquí.

La Campanya pel Dret a l'Avortament està preparant una caravana a Andorra aquest dissabte 25 de setembre per exigir plegades l'avortament lliure, segur i gratuït a Andorra i arreu. L'avortament a Andorra és il·legal en tots els supòsits, fins i tot en cas de violació, de malformació del fetus o de risc per a la salut de la persona gestant.

Si voleu donar suport i unir-vos a la #CaravanaAvortament, apunteu-vos al bus per pujar a Andorra enviant un missatge privat per twitter a @dretpropicos i us facilitaran l'enllaç d'inscripció.


#28S #AvortamentLliureiGratuit #Avortarem
#MakeUnsafeAbortionHistory #AbortionisHealthcare
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook Estem a Facebook
Estem a Twitter Estem a Twitter
Visita la nostra web! Visita la nostra web!
Youtube Youtube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En cumplimiento de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico y de la Ley Orgánica de Protección de Datos os informamos que si no deseáis continuar recibiendo nuestro boletín informativo os podéis dar de baja en nuestra base de datos clicando aquí
Si tienes sugerencias o comentarios, por favor, envíanos un correo electrónico a: info@creacionpositiva.org
 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp