Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#16 MARÇ-ABRIL 2016
un emocionant i més just 2016!
Amb motiu del DIA ZERO DISCRIMINICACIÓ, el proper 1 de març, us proposem participar en aquesta campanya global per acabar amb la discriminació i celebrar la diversitat, la tolerància i la inclusió

Com?
  1. Descarrega’t i imprimeix alguna de les papallones que trobaràs aquí.
  2. Fes-te una foto amb la papallona que has escollit i penja-la al Facebook de la campanya utilitzant l’etiqueta #ZeroDiscrimination
  3. No t’oblidis d’etiquetar-nos a la foto (@CreaPositiva) i així us veurem!
  4. També pots compartir aquesta postal a Twitter o Instagram amb l’etiqueta #ZeroDiscrimination

NOU GRUP D'ACOLLIDA I SUPORT

Des del mes de febrer s’ha obert un nou Grup de Suport i Acollida els dilluns. Aquest grup, igual que el grup dels dimarts, està orientat a ser un espai de trobada i recolzament per a persones que viuen amb el VIH, tant si és la primera vegada que participes en un grup com si ja ho has fet altres vegades. Esta concebut per a:
  • Parlar de les nostres inquietuds, dubtes i emocions.
  • Rebre, oferir i compartir suport emocional.
  • Intercanviar experiències per viure amb el VIH.
Si t’interessa, truca a Crea al 93 431 45 48, i concretem una entrevista prèvia, o si ja vens per aquí, ho pots comentar amb la teva counsellor. Per ampliar la informació, clica aquí.

TALLER D’ARTTERÀPIA

Us proposem un nou taller d’artteràpia on es realitzaran dinàmiques corporals i plàstiques per treballar aspectes relacionats amb l’estigma i la discriminació en temes de VIH.

Tindrà lloc els dimecres 30 de març i  6, 13 i 20 d’abril de 18 a 20h, a la seu de Creación Positiva, al C/ del Carme, 16, pral. 1ª. Les places són limitades.

Si us interessa, és necessari que ens ho feu saber, trucant per telèfon al 93 431 45 48 o enviant un correu a info@creacionpostiva.net. Per ampliar informació, clica aquí.

SESSIONS DE PRÀCTICA DE MINDFULNESS

Estar plenament en l’aquí i l’ara ens permet viure el moment present. Sincronitzant la ment i el cos aprenem a experimentar el moment present tal i com és. Des de fa molts anys els éssers humans hem buscat i practicat maneres d’aprendre a estar presents.
Aquestes sessions estan pensades per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb experiència prèvia de pràctica, amb la finalitat de practicar col·lectivament l’art de la meditació.

Les sessions tindran lloc un cop al mes. Els dies previstos són els dijous 10 de març i 7 d’ abril de 18 a 19:30h, a la seu de Creación Positiva, al C/ del Carme 16 pral.1ª.

Si us interessa, és necessari que ens ho feu saber abans del 13 de gener, trucant per telèfon al 93 431 45 48. Per ampliar informació, clica aquí.

DIJOUS POSITIUS

Seguim amb la programació mensual de xerrades a l’entorn d’aspectes relacionats amb el VIH, amb dues propostes noves. Us recordem que aquestes xerrades són obertes a qualsevol persona interessada amb el tema que es tracta:

+ Dijous  17 de març a les 18h:
PRIMAVERA i NUTRICIÓ
a càrrec de Pilar Zubiaga.

+ Dijous  21 d’abril a les 18h:
TREBALLANT LES VIOLÈNCIES QUOTIDIANES DES DELS FEMINISMES 
a càrrec d’Ana Burgos, activista feminista.

SESSIÓ DE TROBADA DE LES DONES PARTICIPANTS ALS TALLERS DE VIOLÈNCIES MASCLISTES A CREA

Proposem aquesta nova trobada a les dones que han participat a qualsevol de les edicions anteriors del taller sobre violències masclistes a Crea, un espai on posar en comú i avançar en el cuidado personal des dels coneixements de les pròpies experiències, inquietuds i reptes que relacionen les diverses  i diferents vivències amb les violències masclistes i amb el VIH.

Dijous 14 d’abril de 17:30 a 19:30h.

ALTRES ACTIVITATS ON PARTICIPEM 

Dins del projecte AgendesSexuals: participem al Seixantè període de sessions de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW60), programat del 14 al 24 de març de 2016 a la Seu de las Nacions Unides a Nova  York, amb el lema “L’empoderament de la dona i el seu vincle amb el desenvolupament sostenible”.
Més informació sobre el programa y mètodes de treball aquí.

Durant aquesta trobada es realitzarà un acte al Fòrum de les ONGs de la CSW60, el 14 de març, organitzat per el CNDC.

       DESTAQUEM         

8 DE MARÇ8M2016:
DIA INTERNACIONAL DE LES DONES
Esteu atentes als actes programats pel  8 de Març. Podeu consultar-los aquí.
Us animem a participar-hi:
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook
Estem a Twitter
Visita la nostra web!
YouTube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades prement aquí
Si tens suggeriments o comentaris, si us plau, envia’ns un correu electrònic a: info@creacionpositiva.net