Copy
Clica aquí si no veus bé aquest correu
#37 SETEMBRE-OCTUBRE 2019
Tornem de la pausa estiuenca amb moltes ganes de reiniciar les activitats de Creación Positiva i seguir treballant en la defensa dels drets sexuals, la salut i el plaer.

Com cada 28 de setembre, reivindiquem el Dia Mundial de l’Acció per a l’Accés a l’Avortament Segur i Legal i ens sumem a la Campanya Internacional de la WGNRR i la Campanya pel Dret a l'Avortament Lliure i Gratuït que aquest any organitza un bus per viatjar cap Andorra i reivindicar la despenalització de l’avortament en aquest país.

També durant aquest mes commemorem altres dates rellevants per exigir que els Drets Sexuals i Reproductius (DSiR) siguin respectats i protegits per a garantir la Salut Sexual de totes: el 4 de setembre: Dia Mundial de la Salut Sexual i el 26 de setembre: Dia Mundial de l’Anticoncepció.

GRUP DE SUPORT I ACOLLIDA
PER A PERSONES QUE VIUEN AMB VIH

Aquest grup està orientat a ser un espai de trobada i recolzament per a persones que viuen amb VIH, tant si és la primera vegada que es participa en un grup como si ja ho has fet altres vegades.

Reprenem les sessions grupals el dimarts 17 de setembre de 17:30 a 19h. Pots  consultar el calendari del darrer trimestre de l’any aquí.

Si tens interès, truca a Crea al 93 431 45 48, i concertarem una entrevista prèvia, o si ja vens per aquí, comenta-ho amb la teva counsellor.

GRUP DE SUPORT I ACOLLIDA
PER A PERSONES JOVES QUE VIUEN AMB VIH

Un espai de cura, adaptat a les persones joves que l’integren i a les seves necessitats específiques, que afavoreixin els seus processos personals de transformació i l’aprenentatge del fet de viure amb el VIH.

Les properes sessions són els dilluns 16 i 30 de setembre, 14 i 28 d’octubre de 18:30 a 19:30h, a la seu de Crea.
Si tens interès, truca’ns al 93 431 45 48 o si ja vens per aquí, comenta-ho amb la teva counsellor.

TALLER DE MINDFULNESS

La pràctica de mindfulness ens permet cultivar les qualitats inherents de la nostra ment: estabilitat, claredat i  fortalesa.

En aquest taller, pensat per a dones i homes que viuen amb el VIH, amb diferents nivells d’experiència (des d’ iniciació fins a meditadores amb anys de pràctica), explorarem com les eines de la mindfulness ens poden ajudar a prendre consciència i des del moment present tenir cura de nosaltres mateixes.

El taller es realitzarà els dimecres 18 i 25 de setembre i 2 d’octubre 17 a 19h, a la seu de Creación Positiva, al C/ del Carme 16 pral.1ª. Si us interessa participar, es necessari que ens ho feu saber trucant per telèfon al 93 431 45 48. Les places són limitades. Amplia informació aquí.

GRUPS DE IOGA

Aquest taller consisteix en un sistema d’exercitació de tècniques, de postures físiques, respiració i relaxació adaptades a les possibilitats de de cada persona.

Hi ha dos grups reduïts d’un màxim de 7 persones que practiquen els dimecres o divendres d’11 a 12h.
Després de la pausa estiuenca comencem el dimecres 2 i el divendres 4 d’octubre. Apuntat trucant a Crea al 93 431 45 48!

GRUP DE TROBADA: PARLANT DE LES NOSTRES SEXUALITATS

Un grup de trobada dirigit a lesbianes i altres dones que tinguin sexe amb dones per poder parlar sobre les nostres sexualitats. Un espai de reflexió i de cura que ens permeti poder parlar de les nostres vivències, inquietuds i desitjos.

La propera reunió del grup és el dimecres 2 d’octubre de 19:30 a 20:30h, a la seu de Crea.
Si estàs interessada en participar, envia'ns un correu a mluisa@creacionpositiva.org. I si necessites més informació, pots contactar amb nosaltres al telèfon 93 431 45 48 o enviar-nos un mail.

TALLER D'EXPERIÈNCIA.
DONES, VIOLÈNCIES MASCLISTES I VIH

Convoquem una nova trobada de les dones participants en els Tallers realitzats des de l'any 2014 a Crea sobre la vivència, respostes i inquietuds en relació a les violències masclistes i el VIH.
És una proposta de retrobament i continuïtat del treball i les vivències que han sorgit al llarg dels tallers i anteriors retrobaments, obert a totes les participants que en algun moment heu compartit aquest espai d'intercanvi i construcció de coneixement, suport, seguretat, respecte i acompanyament, amb la intenció de seguir experimentant, validant i transformant les eines compartides.

Es realitzarà el dijous 10 d’octubre a Creación Positiva (horari per confirmar). Si estàs interessada, contacta amb nosaltres trucant al 93 431 45 48.

TROBADA DE KINTSUGI

Una proposta de trobada de les persones que han participat als Tallers de Kinstugi realitzats a Crea. Aquest espai està concebut per a seguir en contacte amb les experiències sorgides arrel dels tallers, per seguir amb l’intercanvi i profunditzar en l’acompanyament dels processos de reparació.

Tindrà lloc el dijous 17 d’octubre de 18 a 19:30h a Creación Positiva.
 

       DESTAQUEM         

28S ANEM JUNTES CAP ANDORRA!
El dissabte 28 de setembre, des de la Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït, s’està  organitzant un bus per a viatjar a Andorra i reivindicar la despenalització de l’avortament. Les dones andorranes han de marxar del país per  poder avortar, ja que està penalitzat en qualsevol causal.
Davant aquesta situació, i com a resposta a la crida de les dones andorranes, s'organitza aquest bus per anar a mostrar el nostre recolzament i solidaritat durant l’acte que celebraran.

Us animem a que us uniu i omplim els carrers d'Andorra en favor del Dret a l'Avortament! Més informació i inscripcions aquí.
Segueix-nos a la xarxa:
Estem a Facebook
Estem a Twitter
Visita la nostra web!
YouTube
ORGANITZA:
ENTITAT MEMBRE:
AMB EL SUPORT:
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades prement aquí
Si tens suggeriments o comentaris, si us plau, envia’ns un correu electrònic a: info@creacionpositiva.org


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creación Positiva ONG · C/ del Carme, 16, principal · Barcelona, Catalonia 08001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp